Genelkurmay'dan şehit açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmaydan şehit açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 10:40

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Mardin'de 4 askerin, Şırnak'ta ise bir polisin şehit olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada dün akşam saatlerinde meydana gelen saldırıda Mardin’de dört askerin şehit düştüğü ifade edildi. Şırnak’ta devam eden operasyonlarda da bir polisin şehit olduğu kaydedildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “15 Nisan 2016 Cuma günü saat 18.30’da Mardin İli Savur İlçesinde intikal etmekte olan zırhlı aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Ayrıca 15 Nisan 2016 Cuma günü saat 15.00 sularında Şırnak İl Merkezinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması ve sonrasında yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman polisimiz şehit olmuş, altı kahraman silah arkadaşımız, biri ağır üç kahraman polisimiz ve bir kahraman korucumuz yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Haberin Devamı

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza, kahraman polislerimize ve kahraman korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!