Genelkurmay Başkanı, MİT Müsteşarı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Trump'ın danışmanıyla görüştü

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmay Başkanı, MİT Müsteşarı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Trumpın danışmanıyla görüştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 10:02

Genelkurmay Başkanı, MİT Müsteşarı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Trump'ın danışmanıyla görüştü

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün ABD'de Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral Herbert Raymond McMaster ile Suriye ve Irak'taki gelişmelerle diğer güvenlik konularını görüştü.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Akar'ın beraberinde MİT Müsteşarı Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın da bulunduğu heyetle dün Beyaz Saray'da Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster başkanlığındaki ABD heyeti ile gerçekleştirdiği görüşmede, Suriye ve Irak'taki gelişmeler, terörle mücadele, ikili ilişkiler ve diğer güvenlik konularının ele alındığı bildirildi.
Genelkurmay'ın açıklamasına göre, Orgeneral Akar, MİT Müsteşarı Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın da bulunduğu heyet dün başkent Washington'da Beyaz Saray'da Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral McMaster başkanlığındaki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Suriye ve Irak'ta yaşanan gelişmeler, terörle mücadele, ikili ilişkiler ve diğer güvenlik konuları ele alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!