Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar, park ve bahçeleri inceledi

Güncelleme Tarihi:

Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar, park ve bahçeleri inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 17:05

Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar, park ve bahçeleri inceledi

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN, (DHA)- VAN Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar park, bahçe ve refüjlerdeki onarım ve temizlik çalışmalarını inceledi.

Kentin güzelleşmesi adına sosyal alanlara ve yeşile önem veren Van Büyükşehir Belediyesi bu alandaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte hizmete giren yeni ve mevcut parklarda onarım ve temizlik çalışması yapıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek onarılan ve temizlenen parkları gezdi.

Van Kalesi yanında yapımı devam eden yeni müze çevresinde de inceleme yapan Yaşar, yeşil alan ve park ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri de müze alanında temizlik çalışması yaptı.

Vatandaşlar tarafından gelen talep ve istekler üzerine park sayılarını artıracaklarını belirten Yaşar, "Halkımızın talepleri doğrultusunda yaşanabilir bir Van için yeni yeşil alanlar oluşturmanın gayreti içindeyiz. İnşallah Van çok daha yeşil çok daha güzel bir kent olacak"dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!