Genel Sekreter Güllüoğlu’na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Genel Sekreter Güllüoğlu’na ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 16:16

Genel Sekreter Güllüoğlu’na ziyaret

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da Yol-İş Sendikası Başkanı Emin Kubat ve Yönetim Kurulu üyeleri Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nu ziyaret etti.
Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Emin Kubat, Harran Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine getirilen Doç. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Harran Üniversitesi’nin gelişmesi için çaba göstereceklerini ifade eden Genel Sekreter Güllüoğlu, "Ahi Evren Üniversitesinde Fakülte kurucu dekanı olarak görev yaptıktan sonra memleketimiz olan Şanlıurfa’ya döndük. Atandığım bu görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Üniversitemizin ve Şanlıurfa’mızın ismini yüceltmek, üniversitemizden yetişecek gençlerimizin eğitim kalitesinin arttırılması konusunda da Akademik kadrolarla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Yol-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Emin Kubat ise, "Tahir hocamıza yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk. Genel sekreterimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!