Genel Başkan Yardımcısı Üstün, İşadamı Orhan Kocabıyık’la Sakaryaspor’u Konuştu

Güncelleme Tarihi:

Genel Başkan Yardımcısı Üstün, İşadamı Orhan Kocabıyık’la Sakaryaspor’u Konuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 16:47

AYHAN SEFER ÜSTÜN, YAVUZ İŞADAMI ORHAN KOCABIYIKLA GÖRÜŞTÜ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz, işadamı Orhan Kocabıyık ile biraya gelerek, başta Sakaryaspor olmak üzere birçok konuda görüş alış verişinde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün beraberinde Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile İş Adamı Orhan Kocabıyık’ı ziyaret etti. Serdivan AVM’de gerçekleşen ziyarette başta Sakaryaspor olmak üzere birçok başlıkta görüş alış verişinde bulunuldu. Görüşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Çok değerli iş adamı Orhan Kocabıyık’ı ziyaret etmek istedik, bir araya geldik. Sakaryaspor’a vermiş oldukları desteklerden ötürü kendilerine teşekkür ettik. Ayrıca Sakaryaspor’un yine şampiyonluk yolunda yapacağı transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da kendisiyle görüştük. Kocabıyık, Sakarya’nın en önemli ticaret merkezlerinden birinin sahibi olmasının yanında, birçok sektörde şehrimiz adına önemli işlere imza atmaktadır. Sakarya ekonomisi hamdolsun yeni yatırımlarla her geçen büyüyor, gelişiyor. Kendisi Sakaryaspor ile de yakından ilgileniyor. Güzel bir görüşme oldu. Ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz da Kocabıyık’ın birçok sektörde Sakarya adına önemli çalışmalara imza attığına vurgu yaptı. Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Kocabıyık ise, “Değerli Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün ve Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz Beylerin ziyaretleri bizi fazlasıyla memnun etti. Sakaryaspor konusunda ve şehrimiz ekonomisiyle ilgili istişareler gerçekleştirdik. Kendilerine ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İş Adamı Kocabıyık sözlerinin devamında, “Tabi Sakaryaspor bu şehrin en önemli marka değerlerinden biri. Gerek Kulüp Başkanımız Selahattin Aydın gerekse de kampı ziyaret eden değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile takımın son durumu ile ilgili görüşmeler yapma fırsatımız oldu. İnşallah Sakaryaspor daha da güçlenecek. Takviyeler ve sıkı bir hazırlık kampından sonra daha iyi bir Sakaryaspor ortaya çıkacaktır. Biz her zaman Sakaryaspor’un daha bir konuma gelmesini arzu ediyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!