Genco Boran'dan Pazar tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Genco Borandan Pazar tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2007 13:30

İddaa profesörü Genco Boran, Pazar maçlarını yorumladı ve siz okurlarımız için 5,3'lük banko kupon hazırladı. İşte kazandıran tahminler:

Haberin Devamı

534 LİVORNO-ASCOLİ 1 1.50
10 haftadır galibiyete hasret olan Livorno en sonunda Messina karşısında 3 puan alarak kötü gidişatlarına “dur” dediler. Takımda ciddi huzursuzluk var. Geçen ay kulüp başkanı Aldo Spinelli tarafından kovulan teknik direktör Arrigoni oyunculardan gelen yoğun baskı sonucu yeniden görevine getirilmişti ama bunun ne kadar devam edeceği merak konusu. Ascoli’de geçen hafta sakatlanan Fontana dışında 2 takımda da önemli eksik yok. Livorno her ne kadar seyirci avantajına sahip olamasa da bu maçı kazanmaya yakın.

555 M’GLADBACH-BREMEN 2 1.90

Ev sahibi Gladbach teknik direktör değişiminden sonra sadece bir maç kazanabildi. Werder Bremen ise ligde müthiş bir düşüş yaşıyor ve son üç maçını da kaybederek hem herkesi şaşırttı hem de şampiyonluk yarışının gerisine düştü. Çok zor bir maç. Mönchengladbach son sıraya yerleşti ve evindeki maçları mutlaka kazanmak zorunda. Fakat rakip Bremen ve kadrosu kendilerine göre çok üstün. Gladbach’ta iki Bremen’de üç eksik var. Werder Bremen bu maçta Perşembe günü oynadığı ve mağlup olduğu Ajax maçına rağmen kötü gidişe dur diyecektir. Ama Gladbach da can havli ile puan çıkarmak isteyecektir. Belki bunu bir puan alarak bir nebze olsun başarabilirler ama böyle bir sürprizin aranmasından çok Bremen’in galibiyetine oynanabilir.

556 SCHALKE-LEVERKUSEN 1 1.40
Schalke takımı sanki bir rüyanın içerisinde koşar adım şampiyonluğa gidiyor. 3 hafta önce 2. sırada yer alan Schalke geçen hafta son dakika da yediği golle berabere kalmasına rağmen şu anda 5 puan farkla lider durumda. En yakın takipçisi de Bremen değil Stuttgart! Schalke takımı evinde UEFA yorgunu Leverkusen’i çok rahat geçeceğini düşünüyorum. 2 takımda da önemli eksikler var. Schalke’de Kobiashvili, Varela, Larsen, Lovenkrands ve Asamoah yok. Konuk ekipte ise kaleci Butt, Roque Junior ve Schwegler yok. Schalke haftanın güzel maçlarınından.

Haberin Devamı

562 BETİS-HUELVA  1 1.75
Luis Fernandez yönetiminde iyi sonuçlar almaya başlayan Betis bu maçın favorisi. Bu takımın oynadığı son 6 maça bakacak olursanız ne kadar zorlu maçlarda mağlubiyet almadığını görürsünüz. Bu takımla ilgili tek sıkıntı sakat oyuncu sayısının çokluğu. Assuncao, Munoz Xisco, Arzu, Vogel, Romero, Juanito, Edu ve Odonkor sakat. Bu oyunculardan bazılarının durumu belirsiz. Huelva’da ise takımın gol makinesi Guerrero ve Merino sakat. Fernandez yönetiminde Betis evinde zorlu Huelva’ya geçit vermeyecektir.

Haberin Devamı

564 GETAFE-SEVİLLA 1 2.60
Yine Schuster ve talebeleri zor bir maça çıkıyor. Rakipleri Sevilla 2. yarının başında biraz sendelediyse de şu an toparlandı ve lider Barça’nın arkasında averajla 2. sırada yer alıyor. Getafe’de 1 aydır sakat olan Redondo’nun dışında önemli bir eksik oyuncu yok. Sevilla’da ise geçen hafta sakatlanan Adriano ve Dragutinovic yok. Navarro’nun durumu belirsiz. Bu arada hemen hatırlatayım Schuster’in adı Getafe takımında yakaladığı başarılardan dolayı büyük takımlarla anılmaya başladı. İlk etapta B.Münih ile adı anılan Schuster şu anda Koeman’la beraber Barcelona teknik direktörlüğü için 1. aday olarak yer alıyor.

623 TARRAGONA-VALENCİA 2 1.45
Şampiyonlar Liginde Inter deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Valencia takımı aynı zamanda La Liga’da liderliği kovalıyor. Barcelona ve Sevilla’nın aldığı istikrarsız sonuçlar Valencia’nın şansını yükselten faktörler arasında. Oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Tarragona’nın evinde bile olsa Valencia’ya direnmesi gerçekten çok zor. Ev sahibinde golcü oyuncu Pinilla yok. Konuk ekipte ise uzun sakatlar listesi devam ediyor.

634 PSG-ST ETİENNE 1 1.75

Monaco maçıyla patlama yapan PSG iyi bir seri yakalamış gözüküyor. Ligde dört haftadır yenilmeyen Le Guen’in ekibi son iki maçta 7 gol atarak herkese gözdağı verdi ancak aynı süre içinde Troyes ve Nice’in de üstüste galibiyetler alması nedeniyle takım halen büyük stres altında. Bu haftaki rakipleri dört haftadır kazanamayan ancak daha da önemlisi 1971-72 sezonundan beri Parc de Princes’te galibiyeti bulunmayan St Etienne. Sezonun en formsuz dönemini yaşayan yeşil beyazlılarda Rennes maçında sakatlanan Dernis üç hafta sahalardan uzak kalacak. PSG’de ise Yepes ve Clement’ın sakatlıkları sürerken Kalou’nun durumu maç günü belli olacak. İki takımın Paris’te oynadığı son iki maç da büyük çekişmeye sahne olmuş ve 2-2 bitmişti. Ancak o maçlarda PSG filelerini üç kez havalandıran Puiquionne’u ara transferde kaybeden St Etienne’in bu kez benzer bir maç çıkarması çok zor. İstim üstündeki PSG moralsiz rakibine puan vermeyecektir. Bu maça 2,5 gol üstü de oynanabilir.

Haberin Devamı

Banko kupon:
534 Livorno-Ascoli  1 1.50
556 Schalke-Leverkusen 1 1.40
623 Tarragona-Valencia 2 1.45
634 PSG-St Etienne  1 1.75

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!