Gençlik Ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 11:45

ADANA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GENÇLİK SPOR KULÜBÜ'NÜN OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü’nün olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen genel kurulda başkanlığa Ahmet Bozan getirildi.
Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan seminer salonunda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ile ASKF Genel Sekreteri Zeki Aysan, Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi’nin yaptığı olağan genel kurulda, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
Kurucu üyelerden Kazım Tekin, faaliyet raporunu okudu. Tekin, 17 Nisan 1995 yılında kulübün kurulmasını sağlayan başta dönemin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tuncer Akdoğan olmak üzere görev yapan tüm il spor müdürlerine teşekkür ederek, 20 yıl boyunca sürekli branş sayısını artırarak binlerce öğrencinin sporla tanışmasını sağladıklarını söyledi.
Ferdi ve takım olarak birçok Türkiye şampiyonluğu elde edildiğini, yetenekli sporcuları milli takımlara kazandırdıklarını ifade eden Tekin, yeni göreve gelen İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın da kulüp faaliyetleri ile yakından ilgilendiğini ve destek verdiğini belirterek, yeni seçilecek yönetimin çıtayı yükselteceğine inandığını kaydetti.
Daha sonra Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Kır, denetleme kurulu raporunu okuyarak, üyelere gelir-gider konusunda bilgi aktardı.
YENİ BAŞKAN BOZAN HEDEF BÜYÜTTÜ
Genel kurula katılan delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa getirilen ve aynı zamanda Diş Hekimi olan Dt. Ahmet Bozan, spor ailesini yakından tanıdığını, uzun yıllar ASKF yönetiminde bulunduğunu, uyum sorunu yaşamayacağını anlattı.
Gençlik ve Spor Kulübü’nün Adana’da sporda lokomotif görevi yaptığına dikkati çeken Bozan, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Böyle bir kulüpte başkanlık yapmak benim için onurdur. Şu anda 31 branşta 4 bin 161 lisanslı sporcuya sahibiz. Hedefimiz, öncelikle çağdaş tesisleri daha verimli kullanarak branş ve sporcu sayısını artırmaktır. Ferdi ve Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra milli takımlara kulübümüzden daha çok sporcu kazandıracağız. Bununla birlikte, ASKF, hakem ve antrenör dernekleri, sporun taban birlikleri, spor medyası ve diğer kulüplerle ilişki ve diyaloglarımızı geliştireceğiz. Ekip çalışması içinde, tüm önerilere açık olacağız. Başta İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere bizlere güvenen, inanan herkese teşekkür ederim. Kimseyi mahcup etmeyeceğiz.”
Gerçekleştirilen seçimde Ahmet Bozan’ın başkanlığında ki yönetim Metin Bölükbaşı, Mahmut Kır, Hanifi Altun, Halit Yılmazel, Uğur Şekeroğlu ve Selçuk Babacan’dan oluştu. Denetim kurulunda ise Ufuk Akkurt, Sadık Günyeli ve Nihat Peksoy görev aldı. ASKF üyeliğine ise Abdulkadir Ataşbak, Uğur Şekeroğlu ve Ahmet Bozan’dan oluştu.
Genel kurulda kurucu Başkan Tuncer Akdoğan onursal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise fahri başkanlığa getirildi.
Bu arada, genel kurula Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, ASKF Başkan Vekili Tuncer Akdoğan ve ASKF Başkan Yardımcısı Edip Gülnar Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı A. Engin Kanber, Şanlıurfalılar Derneği Adana Şube Başkanı işadamı Abdurrahman Taşçı ve üyeler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!