Gençlik ve Spor Bakanlığının "damla projesi" Ardahan’da

Güncelleme Tarihi:

Gençlik ve Spor Bakanlığının damla projesi Ardahan’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 11:03

Gençlik ve Spor Bakanlığının "damla projesi" Ardahan’da

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Damla Projesi" kapsamında il il gezerek faaliyetler gerçekleştiren üniversiteli gençlerin son adresi Ardahan oldu.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2014 yılında yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Ardahan’a gelen 3’ü yabancı uyruklu 23 üniversite öğrencisi, Vali  Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret etti. Ardahan’da ilçe ve köy ziyaretlerinde bulunan gençler, okul, aile, cami, kuran kursu ve rehabilitasyon merkezi ziyaretlerinde bulunarak,  çevre temizliği, fidan dikimi, boyama gibi çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdiler.
    Vali Bilmez, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Damla Bektaş’ın eşlik ettiği 23 öğrenciyi Tarihi Kongre binasında misafir etti. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek, kendilerini Ardahan’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Bilmez, yaptıkları işin çok güzel ve anlamlı olduğunu belirttiği öğrencilerin her birine ayrı ayrı teşekkür etti.
    Proje hakkında Vali Bilmez’e bilgin veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Damla Projesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen gönüllülük harekatı olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!