Gençlik Ve Spor 100 Kişiye İş İmkanı Sağladı

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Ve Spor 100 Kişiye İş İmkanı Sağladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 09:52

GENÇLİK VE SPOR 100 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADI

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere 100 personel geçici iş imkanı buldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde göreve başlayan personellerle istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Personel Şube Müdürü, Spor Şube Müdürü ve iş imkanı bulan 100 personel katıldı. Toplantıda görev yerleriyle ilgili ve çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
Göreve başlayan personele başarılar dileyen İl Müdürü Bekir Çeker, “Toplum Yararına Program (TYP) işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Kurumumuzda ilk kez yapılan projede 6 aylık geçici süreyle iş imkanı bulan 100 kişiden 45’i antrenör, 55’i de hizmetli görevlerinde bulunacaklar. Öncelikle herkese hayırlı olsun diyorum. Bu proje sayesinde 100 kişiye geçici iş imkanı sağlanmıştır. Sizlere verilen görevleri en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne ve Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne teşekkür ederim. Yeni göreviniz hayırlara vesile olsun, Allah utandırmasın” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!