Gençlik aşkı unutulmaz

Sergen Yalçın, futbolculuk döneminde İstanbul gecelerinin en hızlı isimleri arasındaydı.

Haberin Devamı

Birçok manken ve sanatçıyla ilişkisi olan Sergen’in ilk aşkı ise Ayşe San’dı.Herkesin evlenecekleri gözüyle baktığı sevgililer ayrılmış, Ayşe San da çok geçmeden müteahhit Hasan Erdem’le evlenmişti. Hasan Erdem ile olan evliliğinden ikiz çocuk sahibi olan Ayşe San, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşandı. Ayşe Hanım’ı geçtiğimiz hafta, Nişantaşı’nın popüler adresi Sess’te gördüm. Yanında gençlik aşkı Sergen Yalçın vardı. Murat Cevahir’in de eşlik ettiği eski sevgililer, belki de eski günleri anıyordu.

Yeni modeller İstanbul’da

Harley Davidson’ın yeni modellerinin de bulunduğu dev TIR, Avrupa Turu kapsamında İstanbul’a gelecek. TIR’ın tanıtımı için, 12-13-14 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en iyi bayiisi seçilen Harley Davidson Bosphorus Yönetim Kurulu Başkanı Emin Ali Çakırkaya’nın ev sahipliği üstleneceği bir davet verilecek. Davette, TIR, Harley Davidson tutkunlarının ziyaretine açılacak.

Haberin Devamı

Radisson Blu Anadolu yakasında

Ant Yapı’nın sahip olduğu Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, Ataşehir’de açıldı. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ve Radisson Blu Hotel İstanbul Asia Genel Müdürü Claude Bultei’nin ev sahipliğinde hizmete giren Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, Carlson Rezidor Hotel Group tarafından işletilecek.

Punto için tasarladı

Modacı Siren Ertan, Punto Deri için hazırladığı 2012 İlkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttı. Punto Deri’nin Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında mini bir defile eşliğinde yapılan ‘Punto By Siren Ertan’ koleksiyonunun tanıtımına Revna Demirören, Eda Kosif, Gül Ergi, Menekşe Uysal gibi ünlü
isimler katıldı.

Güzelleştirecek

Crema Catering’in sahibi Nalan Aksoy, FEY Group’un ortaklarından Figen Erenel ile ortak olarak yiyecek içecek sektöründeki  işlerini büyütmüştü. Nalan Aksoy şimdi de güzellik işine el attı. Nişantaşı’ndaki Enis Keskin’in sahibi olduğu Bliss’e ortak olan Aksoy, hem erkekleri hem kadınları güzelleştirecek.

Türkçe eğlence

Aralarında Sortie, Salomanje, Cento per Cento ve Kalamata Meyhanesi gibi İstanbul gecelerinin popüler adreslerini bulunduran Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Grup, Türkçe eğlenceye de el attı. Önümüzdeki yaz Türkbükü’ndeki Kuum Otel’in tüm yiyecek ve içecek servisini üstlenen Eksen Grup, son olarak Murat Patavi’nin sahibi olduğu Akaretler’deki Kaf:f’ı da bünyesine kattı. Başka bir isimle açılışı yapılacak olan mekanın işletmesi ise Türkbükü’nde olduğu gibi Mehmet Davran’a emanet edilecek.

Yazarın Tüm Yazıları