Gençlerle sahur buluşması

Güncelleme Tarihi:

Gençlerle sahur buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 10:09

Gençlerle sahur buluşması

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ak Parti İlçe Başkanılğı Gençlik Kolları tarafınan düzenlenen sahur prorgramında gençlerle birlikte sahur yaptı. Ertürk, geleceğin teminatının gençler belirterek, "Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak olanlar sizlersiniz" dedi. 
Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa gençleri yoğun katılım gösterdi. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, Ertürk gençlerle sohbet etti.  Ertürk yaptığı konuşmada, gençlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ve teminatı olduğunun altını çizerek, Türkiye'nin iyi eğitimli, ahlaklı ve zamanın ruhunu yakalamış gençlere ihtiyacı olduğunu belirtti, şunları söyledi:
"Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak olanlar sizlersiniz. Bunun için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da sıklıkla söylediği gibi yerli ve milli değerlerle yetişmiş bir gençlik olması gerekiyor. Milletimiz size yani gençlerimize çok güveniyor. Milletimiz hiç tereddüt etmeden sizlere 18 yaşında seçilme hakkını da verdi. Ülkemizin geleceği ve teminatı olan siz değerli gençlerimizle bir arya gelmek ve sizlerle bu mübarek gecede sahur yapmaktan oldukça mutluyum."   
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!