Gençlerin gözdesi animatörlük

Güncelleme Tarihi:

Gençlerin gözdesi animatörlük
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2002 13:46

BELÇİKA´da beş yıl animatörlük eğitimi alan Medyen Sever, İzmir´de Climax adlı şirketiyle büyük otel ve tatil köylerine animatör ekipleri sağlıyor.
Düzenlediği özel partiler, beş bin kostümlük koleksiyon ve maskeleriyle Ege Bölgesi´nde eğlence sektörüne yeni bir halka ekleyen Sever, ``Animatörlüğe meraklı gençlere kapımız açık. Bu işe meraklı üniversite öğrencileri ve gençleri bünyemize katarak iş olanağı sağlıyoruz. Hem tatillerini çok iyi geçiriyorlar hem de ayda bir milyar liraya yakın para kazanma şansı buluyorlar'' dedi.

Haberin Devamı

Ege ve Antalya Bölgesi´nde beş bin otel ve tatil köyü olduğunu belirten Climax şirketi sahibi Medyen Sever, tur operatörlerinin yurtdışında tatil paketlerini satarken turistlere animasyon eğlencelerini ilk madde olarak sunduğunu hatırlattı ve şöyle konuştu:

 

``Bu işe meraklı üniversite öğrencileri ve gençleri bünyemize katarak iş olanağı sağlıyoruz. Hem tatillerini çok iyi geçiriyorlar hem de ayda bir milyar liraya yakın para kazanma şansı buluyorlar. İzmir´den sonra Antalya ve Bodrum´a şube açarak, animatörlüğe meraklı gençleri yönlendirmek amacındayız. Önümüzdeki yıllarda bu alanda bir patlama yaşanacağını düşünüyorum. Turizmin yıldızı parlayan ülkesi olan Türkiye´de animatörlüğün en gözde meslek olacağına inanıyorum. Bize başvuran gençlerden ve iş potansiyeline dayanarak bunu rahatça söyleyebiliyorum. Bu işe meraklılar www.climax-entertainment.com sitesiyle bize ulaşabilir.''

Haberin Devamı

 

KOSTÜM KOLEKSİYONU

Climax şirketinin 5 bin dolayında kostümden oluşan geniş bir koleksiyonu mevcut. Bunlar arasında Cadı, Marlyn Monroe, Charlıe Chaplın, Romeo, Dartagnan, Bugs Bunny, Süperman, Kaptan Hook, Pamuk Prenses, Rahip, Çingene, Meksikalı, Mısırlı, Michael Jackson, Elvis Presley, Kont Drakula, Kedi Kız, Pocahontas, Kızılderili ve Padişah kostümleri yeralıyor.

 

AKTİVİTE SINIRSIZ

Şirketin yaptığı aktiviteler geniş bir yelpazeye yayılıyor. Kıyafet partisinden maskeli baloya kadar çok yönlü olan aktiviteler arasında yüz boyama, jonglör, kostüm kiralama, Rus Revüsü, Nostaljik Parti, Latin Geceleri, fasıl geceleri ve çocuklar için eğlenceli ve yarışmalı partiler ilk sayılanlar.

 

Evren ATALAY/ İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!