Gençler’e ‘Sambacı’ geliyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler’e ‘Sambacı’ geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 01:00

Devre arası dönemi yine hareketli geçiren Başkent ekibi, 2 önemli oyuncusunu 4.2 milyon Euro’ya gönderirken, 4. oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, ara transfer dönemindeki hamlelerine bir yenisini eklemek üzere. Jonathan Ring, Luccas Claro ve Agon Mehmeti ile resmi sözleşme yapan Başkent ekibi, 4. yabancı olarak Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Parananse takımında forma giyen Renato Escobar Baruffi’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başkent ekibinin, transferdeki küçük pürüzleri ortadan kaldırıp, Ankara’ya davet ettikleri oyuncu ile ön protokol imzaladığı ileri sürüldü. Baruffi’nin, orta sahanın her bölgesinde görev yapabildiği, bu özelliği ile de Teknik Direktör Ümit Özat’ın elini güçlendireceği belirtiliyor.27 yaşındaki
Baruffi, Brezilya Ligi’nin en üst ligi olan Serie A’da 60 maça çıktı. 1.70 boyundaki sambacı, bu karşılaşmalarda 6 gol atıp 4 asist yaptı. Gençlerbirliği’nin, Baruffi ile resmi sözleşme yapabilmesi için yabancı kontenjanını boşaltması gerekiyor. Gençlerbirliği ara dönemde, İrfan Can Kahveci’yi 1.7 milyon Euro bedelle Medipol Başekşehir’e, Ahmet Yılmaz Çalık’ı da 2.5 milyon bonservis ücreti karşılığında Galatasaray’a verdi. 

Haberin Devamı

YÖNETİMDE İSTİFA SESLERİ

Gençlerbirliği’nde Genel Sekreter, Hacettepe’de yönetim kurulu üyeliğini yürüten Sinan Gürsoy’un istifa ettiği öğrenildi.
Kulüp Avukatlığını da üstlenen Sinan Gürsoy’un, Başkan İlhan Cavcav’ın talebi doğrultusunda hem Gençlerbirliği’ndeki hem de Hacettepe Spor Kulübündeki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.
İstifanın arkasında, kulübe ait olan ve yakın zamanda imar izni çıkan arazi ile ilgili çalışmayı yürüten Sinan Gürsoy’un bir süre önce projeyi Başkan İlhan Cavcav’a sunduğu, Cavcav’ın diğer yöneticilerin de projeyi incelemesini istemesinin ardından yaşanan görüş ayrılığı nedeni ile Gürsoy’un istifasını istediği iddia edildi. Daha sonra ise bu istifa girişiminin, uzlaşı ile gündemden çıkarıldığı belirtildi.

İLK RAKİP KASIMPAŞA

Gençlerbirliği, ikinci bölümün ilk maçında bugün Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin ilk bölümünü, 22 puanla 8. basamakta tamamlayan kırmızı-siyahlılar, yenilenen kadrosu ile galibiyet için sahaya çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı, Arda Kardeşler yönetecek. Başkent ekibinde, sakatlıkları süren Stancu ve Owusu forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!