Gençler’de plan işliyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de plan işliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 09:53

Kırmızı-siyahlı oyuncular, Teknik Direktör Ümit Özat’ın, ‘Gol yemediğimiz her maç benim için 3 puan değerindedir’ sözünü yerine getirip, iki maçta kalesini gole kapadı.

Haberin Devamı

Süper Ligin 12. haftasında sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği, yeni Teknik Direktörü Ümit Özat yönetiminde çıktığı ikinci maç sonunda 4 puana ulaştı. Kırmızı-siyahlı oyuncular, Teknik Direktör Özat’ın, “Gol yemediğimiz her maç benim için 3 puan değerindedir’ sözünü yerine getirip, iki maçta kaleyi gole kapadı. Başkent ekibi, geçen hafta, Kayserispor’u 2-0 yenmişti. Teknik Direktör Ümit Özat, maçla ilgili değerlendirmesinde, 10 kişi kalana kadar sahadaki her şeyin istedikleri gibi olduğunu söyledi. Gençlerbirliği’nin iyi bir takım olduğunu belirten Özat, “Eksik kaldıktan sonra rakibin iki stoperini oyuna sokmayacağını bildiğim için belki de sahanın en iyisi İrfan’ı oyundan aldım. Kaptığımız toplarla hücuma çıkmayı denedik, bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

HATAYI HATA İLE TELAFİ EDEMEZSİNİZ

Kırmızı-siyahlı takımı iyi günlerin beklediğini anlatan Özat, “Rantie daha iyi olursa, Stancu aramıza katılırsa çok daha iyi bir Gençlerbirliği’nin ortaya çıkacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.  Trabzonspor’un bugüne dek hakem hatalarıyla kaybettiği gibi bir algı oluşturulduğunu ileri süren Özat, şöyle konuştu: “Sanki Trabzonspor bugüne kadar her maçını hakem hatasıyla kaybetmiş gibi bir algı yaratılıp kamuoyunda avantaj sağlamaya çalışılıyordu. Kırmızı kartın yüzde yüz bir kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Geçmişteki hatalar gelecekteki hatalarla telafi edilemez. Hata, hata ile telafi edilemez. Kısıtlı kadrolarla mücadele eden aynı bütçede olmayan takımlar var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!