Gençler’de kırmızı alarm

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de kırmızı alarm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 13:48

Başkent ekibi, Hollanda’daki kampta oynadığı üçüncü hazırlık maçında Zwolle takımına 1-0 yenilirken, yine gol atma başarısı gösteremedi.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Gençlerbirliği, üçüncü hazırlık maçında PEC Zwolle ile karşılaştı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Erzurum’daki ilk kamp döneminde oynadığı karşılaşmalarda; Göztepe’yi 2-1, Gürcistan’ın Dinamo Batumi takımın 1-0 yenen kırmızı-siyahlılar, Hollanda Arnheim’deki ikinci hazırlık döneminde çıktığı 3 maçta, 2 yenilgi alıp bir kez berabere kalırken, bu karşılaşmalarda hiç gol sevinci yaşayamadı. Hollanda temsilcisi Heerenven’e 1-0 mağlup olan, İspanyol ekibi Cordoba ile 0-0 berabere kalan Başkent ekibi, son olarak Zwolle’ye de 1-0 kaybetti.
Maça; Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Politsevich, Halil İbrahim, Selçuk, Skulason, Landel, İrfancan, Serdar ve Stancu, 11’i ile başlayan Gençlerbirliği, 18. dakikada Palitsevich ve 36. dakikada Selçuk ile gole yaklaşırken, 45. dakikada Landel’in vuruşunda top direkten döndü. Bu bölümde, Zwolle’nin 26. dakikada geliştirdiği tehlikeli atakta, Ahmet Çalık gole giden topu çizgiden çıkardı.
İkinci yarın başında kaleci Hopf yerini Nihat’a bırakırken, 55.dakikada Zwolle’nin sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza alanına gönderilen topu Achahbar, ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
65.dakikada oyuna Alaaddin, Orhan, Ferhat, Aydın, Serdarcan, Scekic, Gbakle, Owusu, Marko ve Vedat Muriç dahil oldu.
77.dakikada Gbakle, 90. dakikada da Orhan yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi.

Haberin Devamı

MURİÇ’İN HENÜZ SİFTAHI YOK

Gençlerbirliği’nin, PTT Birinci Lig ekiplerinden Giresunspor’dan transfer ettiği Kosovalı forvet Vedat Muriç, geride kalan 5 maçta henüz gol atamazken, özelikle yeni gelen yabancı oyuncuların düşük performansının hem teknik ekibi hem de yönetimi düşündürüğü ileri sürüldü. Bu arada Galatasaray’ın gözden çıkardığı tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bulut’un menajerler aracılığı ile Gençlerbirliği’ne önerildiği ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!