Gençlerbirliği'nin Kırıkkale'de oynaması istendi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliğinin Kırıkkalede oynaması istendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 15:58

Gençlerbirliği'nin Kırıkkale'de oynaması istendi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE, (DHA)- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nın yıkılacak olması nedeniyle stat arayışına giren Spor Toto Süper Lig takımı Gençlerbirliği'nin maçlarını Kırıkkale'de oynaması istendi.
Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Kahramaner, Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat ve 71'li Kırıkkalespor Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın'la birlikte Kırıkkale Hüseyin Kahya Parkı önünde bir toplantı yaptı. Hakan Polat, toplantıda, "19 Mayıs Stadı'nın yıkılmasından sonra Gençlerbirliği'nin maçlarını oynaması için Eskişehir'den talep geldi. Eskişehir'in uzak olması nedeniyle 50 kilometre uzaklıktaki Kırıkkale bize daha yakın. Bu yüzden maçlarını Kırıkkale'nin 15 bin kişilik Başpınar Stadı'nda oynamasını destekliyoruz. Kırıkkale Ankara'dır, Ankara'da Kırıkkale'dir" dedi.
Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ise, "Kırıkkalespor'un BAL Ligi'ne düşmesiyle birlikte Ankara nın güzide takımı Gençlerbirliği'ne sahip çıkmaya hazırız. Spor bacasız bir fabrikadır. Gençlerbirliği, Kırıkkale'ye büyük fayda da sağlayacaktır" diye konuştu.
Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Kahramaner ise Kırıkkale'yi tercih etmekten yana olduklarını belirtti, "Ankara'nın arka bahçesi olan Kırıkkale'de takımız maçlarını oynaması halinde gidiş-gelişlerimiz daha kolay olur. Bunun için biz taraftarlar Kırıkkale'yi tercih edilmesinden yanayız. Bu konuda karar takımımızın, yönetim kurulunun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!