Gençlerbirliği'nde 3 imza

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliğinde 3 imza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 17:38

Gençlerbirliği, ara transferde kadrosuna kattığı Serkan Çalık, Alparslan Erdem ve Abdülhamit Yıldız ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, Galatasaray'dan transfer edilen Serkan Çalık ve Alparslan Erdem ile Hollanda'dan takıma katılan gurbetçi Abdülhamit Yıldız, kendilerini kırmızı-siyahlı ekibe bağlayan 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan kulüp yönetim kurulu üyesi Halil Erkman, ara transfer döneminde kulübün politikasına uygun, değişime ve gelişime açık, gelecek vadeden 3 genç futbolcuyu takıma dahil etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Törende, yeni transferlerden Serkan, uzun bir sakatlık döneminden sonra Gençlerbirliği'nde çok iyi bir şans yakaladığını belirterek, “Gençlerbirliği ile çalışmalara başlayalı kısa bir süre oldu. Ancak burada çok iyi bir ortam yakaladım. Burada başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Alparslan ise Gençlerbirliği'ne transferinde katkısı olan Galatasaray'a ve Gençlerbirliği'ne çok teşekkür ettiğini kaydederek, “Arkadaşlığın en üst düzeyde olduğu bu kulüpte amacım, iyi bir sıçrama yaparak Bursaspor'un, Kayserispor'un yakaladığı başarıyı Gençlerbirliği'ne de yaşatmak” diye konuştu.

Abdülhamit Yıldız da kırmızı-siyahlı ekibe transfer olurken, takıma kendisi gibi Hollanda'dan gelen Hurşut'tan bilgi aldığını ve onun olumlu referansı üzerine bu kulübe geldiğini bildirerek, şunları söyledi:

“Öncelikli hedefim burada başarılı ve kalıcı olmak. Daha sonra tabii ki ben de 4 büyük takımdan birisine transfer olmayı istiyorum. Takımda dayanışmanın ve hocamızın bize katkısının en üst düzeyde olduğunu gördüm. Başarılı olacağımıza da yürekten inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!