Gençlerbirliği - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 15:23

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Gençlerbirliği - Bursaspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında Gençlerbirliği, kendi saha ve taraftarı önünde Bursaspor'un karşısına çıkacak. Başkent temsilcisi ile Bursa ekibi arasında 13 Şubat 2016 Cumartesi günü (yarın) saat 13.30'da başlayacak olan mücadele Ankara 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilecek. Gençlerbirliği - Bursaspor mücadelesini hakem, Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kasımpaşa’nın konuk ettiği Gençlerbirliği karşılaşmadan 0 – 1 galip ayrılmış ve 3 puanı almıştı. Bursaspor ise evinde Başakşehir’i ağırlamış ve maçı 3 – 3’lük beraberlik ile sonuçlandırmıştı. Şimdi ise her iki takım da yarınki karşılaşma için hazırlıklarına devam ediyor.

GENÇLERBİRLİĞİ – BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Haberin Devamı

Gençlerbirliği - Bursaspor karşılaşması detayları şu şekildedir:

Maç Günü: 13 Şubat 2016 Cumartesi

Maç Saati: 13:30

Stat: Ankara 19 Mayıs Stadyumu

Yayın: Lig TV

TAKIMLAR GALİBİYETİ HEDEFLİYOR

Karşılaşma öncesinde kırmızı-siyahlı ekipte sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Galibiyet peşinde olan kırmızı siyahlı ekip, sezonun ikinci yarısına yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez ile iyi bir giriş yaparak, ilk 3 maçı kazandı. Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği, ilk olarak deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 yendi. Sezonun 19. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u tek golle mağlup etmeyi başaran başkent ekibi, geçen hafta da Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek, Ankara'ya 3 puanla döndü.

Galatasaray'daki görevinin ardından sezonun 16. haftasında Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu ise yeşil-beyazlı ekiple son 4 maçtır kaybetmiyor. Hamzaoğlu ile Bursaspor'un yenilmezlik serisi 17. haftada sahasında oynadığı ve Mersin İdmanyurdu'nu 2 - 1 yendiği maçla başladı. Yeşil-beyazlı takımın, 18. hafta mücadelesinde Bursa'da Trabzonspor'u 4 - 2 ve 19. haftada Gaziantepspor'u deplasmanda 3 - 2 yenerken geçen hafta konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı.

HER İKİ TAKIM ARASINDAKİ KARŞILAŞMA SONUÇLARI

Gençlerbirliği ile Bursaspor arasında gerçekleştirilen tüm maçlarda başkentli takım 20 maç kazanırken, Bursaspor 29 galibiyet aldı. 22 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Gençlerbirliği sahasında yapılan karşılaşmalarda ev sahibi takım 14 galibiyet, 11 mağlubiyet yaşarken, 10 maç da beraberlikle bitti.  

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ - BURSASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

13 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek Gençlerbirliği – Bursaspor maçının biletleri Passolig’ten satışa çıkarıldı. Bilet fiyatları ise şu şekilde; 1. Kategori - 27,00 TL, 2. Kategori - 16,00 TL, Misafir - 16,00 TL.

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği, 22 puanla 15'inci, Bursaspor ise 25 puanla 11'inci sırada bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!