Gençler Kuşadası'nda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gençler Kuşadasında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:44

Gençler Kuşadası'nda buluştu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı'nda 5 Temmuz'da başlayan 2'nci Gençlik Festivali eğlence dolu bir final organizasyonuyla sona erdi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurdun birçok ilinden gelen 90 bin müziksever ile Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini buluşturan 2'nci Gençlik  Festivali sona erdi. MFÖ, Moğollar, Mor ve Ötesi, Feridun Düzağaç, Teoman, Manga, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Selda Bağcan, Mabel Matiz gibi 30'un üzerinde sanatçı ve grup, 5 gün boyunca Kuşadası sahilindekileri müzik ve eğlenceye doyurdu. Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı'nda kurulan binlerce çadırda kalan gençler gönüllerince eğlenme ve dinlenme olanağı buldu. Festivalin son gününde sahne alan Selda Bağcan, hayranlarının ilgisiyle duygulu anlar yaşadı. Bağcan, "45 yıllık sanat hayatımdaki en özel konserlerden bir tanesi oldu. Hiçbir seyircinin 'Gitme' diye bağırdığını duymamıştım. Beni çok mutlu ettiniz. Zeytinli'de görüşmek üzere" dedi. Selda Bağcan'ın ardından sahneyi devralan Mabel Matiz de, şarkılarını alanı hınca hınç dolduran binlerce müziksever ile hep bir ağızdan söyledi.

Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop medya sponsorluğunda gerçekleşen ve Milyon TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan festivalde konuşan CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Gençlerimizle her zaman gurur duyduk. Festivale 90 bin kişi akın etti. Hiçbir olumsuzluk, hiçbir üzücü olay yaşanmadı. Gençlerimiz kardeşçe, gençliğimize yakışır olgunlukta efsane sanatçıları dinledi. Tatil yaptı. Eğlendi. Hepsiyle gurur duyuyorum, onları her zaman Kuşadası'nda görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu festivali önümüzdeki yıllarda da yaşatacağız" dedi.

 Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!