Gençler için 22 branşta spor merkezleri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Gençler için 22 branşta spor merkezleri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 13:59

Gençler için 22 branşta spor merkezleri açıldı

Haberin Devamı

GENÇLİK Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürlüğü, gençler için 22 branşta spor merkezi açtı. Gençler spor merkezinde okçuluk, jimnastik, güreş gibi spor dallarında eğitim alabilecek.

Spor Genel Müdürlüğü'nün 79. kuruluş yıldönümü, Manisa Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Yaz döneminde 22 branşta hizmet verecek spor merkezlerinin de açılışı yapıldı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, "5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu altyapısı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, 81 il merkezi ve ilçelerimizde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri, bu yıl da 22 branşta açıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak merkez ve ilçelerdeki tüm öğrencilerimizi sportif faaliyetlere dahil etmek için çalışıyoruz. İl merkezi ve ilçelerdeki tüm öğrencilere ulaşmayı ve kayıtlı sporcu sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bugün itibariyle, kurslarımıza yapılan kayıt başvurusu il ve ilçelerimizde şu anda 1500 sporcuyu aştı. İl spor merkezlerinin yanı sıra çocuk koruma kanunu ve bağımlılıkla mücadele kapsamında öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak topluma faydalı bireyler olmaları için, Manisa'mızdaki kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde tüm gençlerimizin spor yapması için projelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Törende okçuluk-atıcılık, güreş ve jimnastik sporcuları gösteri yaptı.

Nermin UÇTU / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!