Gençler evinde havalı

Güncelleme Tarihi:

Gençler evinde havalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 14:22

Kırmızı-siyahlılar, Erzurum’daki iki hazırlık maçını kazanırken, Ankara’daki organizasyonda TSYD Kupası zaferi yaşadı. Hollanda’daki 4 maçında ise 3 yenilgi ve bir beraberlik alıp, tek gol atabildi.

Haberin Devamı

Süper Ligin başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını tamamlama aşamasına gelen ve forvet arayışını hızlandıran Gençlerbirliği, bu süreçte farklı grafiği ile dikkati çekti. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde ve Erzurum’da yapan, ikinci etap çalışmaları için Hollanda’ya giden kırmızı-siyahlılar, oynadığı 6 özel maç ve iki turnuva müsabakasında, değişik bir tablo ortaya çıkardı. Erzurum’daki ilk kamp döneminde, Gürcistan ekibi Dinamo Batumi’yi Marko Milinkoviç’in golü ile 1-0 yenen Gençlerbirliği, ikinci hazırlık maçında da PTT Birinci Lig temsilcilerinden Göztepe’yi; Marko Milinkoviç ve İrfan Can Kahveci’nin golleri ile 2-1 devirdi ve ikide iki yapıp, kampı tamamladı. İkinci dönem kamp çalışmaları için Hollanda’da Arnheim’e giden Başkent ekibi burada oynadığı 4 hazırlık maçında ise tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

LİGDEKİ İLK RAKİP GAZİANTEPSPOR

İlk maçında Hollanda temsilcisi Heerenven’e 1-0 yenilen Gençlerbirliği, ikinci müsabakasında İspanyol İkinci Lig ekibi Cordoba ile golsüz berabere kaldı. Üçüncü karşılaşmasında, Zvolle’ye 1-0 kaybeden kırmızı-siyahlılar, son maçında da Yunanistan ligi takımlarından Asteras Tripolis’e 3-1 mağlup oldu. Başkent temsilcisi, yurt dışında oynadığı 4 maçta galip gelemezken, tek golünü yeni transferlerden Vedat Muriç attı.
Kamp dünüşü bu kez TSYD Ankara Şubesi’nin geleneksel turnuvasına katılan Gençlerbirliği, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynadığı ilk maçta Adanaspor’u; İrfan Can Kahveci ve Ahmet Yılmaz Çalık’ın golleri ile 2-1 yendi. Şimşekler, turnuvanın finalinde Atiker Konyaspor’u, Selçuk Şahin ve İrfan Can Kahveci’nin attığı gollerle 2-1 mağlup edip, kupayı müzesine götürdü. Hazırlık döneminde yurt içinde oynadığı 4 maçı da kazanan kırmızı-siyahlılar, yurt dışında ise galibiyet sevinci yaşayamadı.
Gençlerbirliği Süper Ligde yeni sezonun ilk haftasında, 21 Ağustos Pazar günü, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!