Gençler’den gol yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Gençler’den gol yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 01:14

Kırmızı-siyahlılar, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Güney Kore ekibi Yonsei’yi 4-0 ile geçti.

Haberin Devamı

Süper Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Başkent’in kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği, hazırlık maçında Güney Kore ekibi Yonsei’yi 4-0 ile geçti. Müsabakanın her iki yarısında farklı on birle mücadele eden Gençlerbirliği, maça; Ramazan, Deniz, Ahmet, Ante, Toşiç, Oktay, Petroviç, Özgür, Gosso, Mervan ve Zec 11’i ile başladı. Başkent temsilcisi, 15. dakikada Mervan, 37. dakikada Zec ve 44. dakikada Petroviç’in golleriyle devreyi 3-0 önde tamamladı.
Maçın ikinci bölümünde; Johan, Hakan, Radzkow, Sedat, Ferhat Görgülü, Jimmy, Doğa, Nizamettin, Tomiç, Uğur ve Stancu ile sahada yer alan Gençlerbirliği’nde, 48. dakikada kazanılan penaltı Stancu, filelere gönderdi ve durumu 4-0’a getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol gelmeyince karşılaşma 4-0 sona erdi.

Haberin Devamı

MASÖR HAKAN’A ÖZEL KUTLAMA

Gençlerbirliği’nin sağlık ekibinde yer alan masör Hakan Gökbulut, yeni yaşını kampta karşıladı. Uzun yıllardır sağlık ekibi kadrosunda yer alan Hakan için hazırlanan doğum günü pastası teknik kadro ve futbolcuların alkışları arasında kesildi. 40 yaşını geride bırakan Hakan’a, Gençlerbirliği camiası içinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!