Gençler, Danışma Meclisi’nde Coştu

Güncelleme Tarihi:

Gençler, Danışma Meclisi’nde Coştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 17:17

AK PARTİ ADANA İL GENÇLİK KOLLARI 5’İNCİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI. SALONU DOLDURAN COŞKULU GENÇLER, TOPLANTI BOYUNCA ALKIŞLARIYLA TEMPO TUTARAK SLOGAN ATTI.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları 5’inci Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Salonu dolduran coşkulu gençler, toplantı boyunca alkışlarıyla tempo tutarak slogan attı.
Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Söyler, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, eski il başkanlarından Ziyaettin Yağcı, AK Parti il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.
KONUŞMAKTA ZORLANDI
Gençlerin alkışları eşliğinde kürsüye gelen İl Başkanı Fikret Yeni, “İşte AK Gençlik bugün burada ve destan yazmaya hazır” diyerek konuşmasına başladı. Başkan Fikret Yeni, “Sizlerin enerjisi bizlere güç veriyor. Yüreği umut dolu, geleceğe umutla sarılan, aydınlık yarınlara yürekten inanan genç kardeşlerim bizlere güç veriyorsunuz. Şunu hiçbir zaman unutmayın sevgili gençler. Sizler Selçuklunun torunlarısınız, sizler Osmanlı’nın torunlarısınız, sizler Cumhuriyetin umudu, Cumhuriyetin aydınlık yarınlarısınız. Bu millet sizden çok şey bekliyor. Bu beklentiye cevap vermeye var mısınız?” dedi.
‘SİZLERİ KUTLUYORUM’
Konuşması sık sık alkışlar ve “Adana sizinle gurur duyuyor” şeklinde sloganlarla kesilen Başkan Fikret Yeni, “Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Değerli kardeşlerim şunu biz biliyoruz, herkeste bilsin istiyorum. Malumunuz siz gençlerimiz burada siyasi mücadele verirken sizlerin akranları başka genç kardeşlerimizde her biri hayatının baharında genç yaşında toprağa düşüyor, en verimli çağında, delikanlı çağında vatan toprağını kanıyla suluyor ve bu vatan için şehit düşüyor. Dün üç kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık, bugün de bir yiğidimizi daha peygambere komşu ettik. Şunu bütün samimiyetimle, yürekten, gönülden söylüyorum. Böyle aziz bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum, böyle gençler yetiştiren analarımızın, babalarımızın ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Fikret Yeni konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Gençler, bu vatanın bize ihtiyacı var. Bu vatana borcumuz var. Vatanımıza sahip çıkalım. Unutmayalım ki, bizim bu vatandan başka yurdumuz yok. Ezanımıza, bayrağımıza, devletimize, milletimize namusunuz gibi sahip çıkmaya söz veriyor musunuz? Rabbim sizlerden razı olsun.
Birlikte yürüdüğümüz, bizimle terleyen genç kardeşlerimi kutluyorum. Verdiğiniz emsalsiz mücadele için, döktüğünüz alın teri için, yaptığınız fedakarlıklar için, bu davaya yüreğinizi koyduğunuz için sizlere minnettarım. Gençlik Kolları çatısı altında emek veren kardeşlerime minnettarım.
Sözlerimi bitirirken, bir ağabeyiniz olarak inandığım ve hayal ettiğim bir şeyi daha söyleyerek sözlerimi noktalamak istiyorum. Şu salonda bir Ömer Çelik, bir Ahmet Davutoğlu, bir Recep Tayyip Erdoğan görüyorum. Bu gördüğüm hayal değil. Hepiniz inandığınız sürece bu isimler bu salonlardan çıkacaktır. Hepinizin bir kez daha alınlarından öpüyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.”
“ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de bayrağı devraldıkları 22 Şubat 2015 tarihinden bu yana önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Çalışma ve heyecanlarının ilk günkü aşkla devam ettiğini ifade eden Başkan Alper Güler, “Bundan sonra da bayrağı bir başka kardeşimize devredinceye kadar sorumluluklarımızın farkında olarak gençlik ateşini yakmaya devam edeceğiz. Hiç şüphesiz bu süre zarfında bizleri destekleyen siz değerli büyüklerimize de teşekkür etmek isterim. Ağabeyliğinizle, bizlere örnek oldunuz, rehber oldunuz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!