Gençler çıtayı yükseltti

Güncelleme Tarihi:

Gençler çıtayı yükseltti
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 16:30

Ankara’da oynadığı maçlarda başarılı sonuçlarla küme düşme hattından uzaklaşan Gençlerbirliği, gözünü üst sıralara dikti.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor maçında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Murat Cavcav, 94. kuruluş yıl dönümlerini kutladıkları haftayı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. 32 puana ulaşıp, 10. sıraya yükseldiklerini hatırlatan Cavcav, “Bizim için her maç önemli. Ç. Rizespor karşısında aldığımız üç puanla bu sezon ilerleyen haftalarda yapacağımız maçlar daha önemli hale geldi. Kazandıkça karşılığını alacağımız bir tablo var. Tabloda bizden yukarıda bulunan takımlarla aramızda büyük farklar yok. Kalan maçlarda istediğimiz puanları alırsak yükseliriz. Ayrıca bir maçımız da eksik” dedi.

BEKLEDİĞİMİZE DEĞECEK

Cavcav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. Futbol Zirvesi’nde Ankara’ya inşa edilmesi planlanan statla ilgili açıklamasını önemli bulduğunu söyledi.  Ankara’nın en kısa zamanda yeni stadına kavuşmasını temenni eden Cavcav, “Sayın Cumhurbaşkanı, Başkentimizdeki mevcut durumun bir mağduriyet olduğunu ifade etti. Ankara’da 19 Mayıs Stadı’nın yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacağının müjdesini verdi. Belki inşaatı için uzun süre bekledik ama anladığım kadarıyla buna değecek” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!