Gençler çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2016 02:00

Başkent ekibi, yeni Teknik Direktörü Ümit Özat yönetiminde ilk sınavında 3 puan hedefliyor. Selçuk Şahin, cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Süper Lig’in 11. haftasında bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Ligde 5 maçtır kazanamayan Başkent ekibi, geçen hafta göreve başlayan yeni teknik direktörü Ümit Özat yönetimindeki ilk sınavını Kayserispor karşısında verecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak maçı, hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalısı Selçuk Şahin, Kayserispor maçında forma giyemeyecek. 

SON 5 MAÇTA 2 PUAN TOPLADI

Gençlerbirliği, Süper Lig’de çıktığı son 5 maçta sadece 2 puan topladı.
Gençlerbirliği yönetimi, alınan kötü sonuçların ardından milli maçlar nedeniyle verilen arada teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırarak yerine Ümit Özat’ı göreve getirdi.
Sezonun 5. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 2-0 mağlup eden Gençlerbirliği, daha sonra oynadığı maçlarda Akhisar Belediyespor ve Beşiktaş ile berabere kaldı, Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor’a yenildi.
Ligde 11 puanı bulunan Gençlerbirliği, averajla 9. sırada yer alıyor.
İki takım daha önce lig ve kupa olmak üzere 61 kez resmi maçlarda karşı karşıya gelirken, bu maçların 24’ünü Gençlerbirliği, 20’sini Kayserispor kazandı. 17 maç da berabere tamamlandı. Kırmızı-siyahlılar, bu karşılaşmalarda 91 gol atarken, kalesinde 86 gol gördü. İki ekip, Kayseri’de 31 maçta mücadele ederken, Gençlerbirliği bu müsabakalarda 10, Kayserispor ise 13 kez galip geldi. 8 maç ise berabere bitti. İki takım arasında oynana son iki karşılaşmayı, Gençlerbirliği 2-0’lık sonuçlarla kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!