Gençler Candan’la coştu

Güncelleme Tarihi:

Gençler Candan’la coştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2010 00:00

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Atılım Üniversitesi Yaz Konseri’nde Candan Erçetin sahne aldı. Erçetin şarkılarıyla dinleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

ATILIM Üniversitesi, geleneksel hala getirdiği yaz konserlerinin bu yıl dördüncüsünün düzenledi. Atılım Garden’da gerçekleşen organizasyonda önceki yılarda Kayahan, Erol Evgin ve Bengü gibi isimleri misafir eden Atılım Üniversitesi’nin bu yılki organizasyonunda Candan Erçetin sahne aldı. Yalnızca özel davetlilerin katılabildiği gecede misafirler Candan Erçetin parçalarıyla eğlendiler.

Kokteyl ve yemekle

Organizasyon akşam saatlerinde kokteyl ve yemekle başladı. Candan Erçetin konserine dakikalar kala sahneye çıkarak kısa bir konuşma yapan Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adrurrahim Özgenoğlu, yaz konserlerini geleneksel hala getirdiklerini, bu organizasyon ile kaynaşmayı hedeflediklerini söyledi. Katılımcıların her birine ayrı ayrı teşekkür eden Özgenoğlu alkışlar arasında sahneyi Erçetin’e bıraktı.

Erçetin büyüledi

Açılış parçasını 60’lı yıllardan Fransız bir parça seçerek sahneye çıkan Candan Erçetin sesiyle tüm misafirleri büyüledi. Sonraki parçalarında ritmini hareketlerinden sanatçı, iki saat sahnede kaldı. Konserin hemen ardından havai fişek gösterileriyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Atılım yaz konseri sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!