Genç yeteneklere destek konseri

Çağdaş Eğitim Vakfı, “Yedi Tepe’den Yedi Kıta’ya ıstanbul’un Ritmi” adlı bir konser düzenliyor.

Haberin Devamı

Organizasyonda Berklee College of Music’in Türk öğrencileri ile Sezen Aksu ve Burak Kut sahneye çıkacak.

Çağdaş Eğitim Vakfı’nın (ÇEV) “Yedi Tepe’den Yedi Kıta’ya ıstanbul’un Ritmi” adlı konseri, Feyyaz Berker’in katkıları, Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı’nın (KÜSAV) desteği ve Türk Petrol Vakfı (TPV) işbirliğiyle 3 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Daveti ÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç Yetenekler Projesi Genel Koordinatörü Berrin Yoleri organize edecek
Sezen Aksu ve Burak Kut sahnede
Berklee College of Music öğrencileri Emir Çerman, Bulut Gülen, Burak Beşir ve Ekin Cengizhan, gecede ıstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde kendi besteleri ile Sezen Aksu ve Burak Kut’un parçalarını seslendirecek. Sezen Aksu ve Burak Kut, öğrencilerin eserlerini seslendirerek onlara destek olacak.

Dansözlerle göbek attı

Haberin Devamı

Al Jamal, Maçka’daki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. ızzet Çapa’nın patronu olduğu gece kulübünün işletmeciliğini ise Ergun Yıldız üstlendi. Yeni yerinde, yenilenmiş dekorasyonu ile bayramda kapılarını açan mekânda önceki gün Ivana Sert de eğlendi. Sert, dansözlerle karşılıklı göbek attı.

Çok iyi anlaşıyorlar

Aslı Üstünkaya, bir yıldır Volkan Ekinci ile flört ediyor. Heves Ekinci, gelin adayı Üstünkaya ile çok iyi anlaşıyor. Heves Hanım, artık davetlere bile oğlu ve “gelinim” diye sevdiği Üstünkaya ile birlikte katılıyor.

Problem yok

Rıdvan Dilmen, önceki gün İstinye Park’taydı. Emporio Armani Caffe’de oturup bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Dilmen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına el sallayarak “Beni istediğiniz gibi çekebilirsiniz, problem yok” dedi.

ılanlı teşekkür

 Sortie ve Salomanje’nin sahibi Varol ve Erol Kaynar kardeşlerin anneleri Süreyya Hanım, geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yattı. Dünyaca ünlü ortopedi uzmanı Azmi Hamzaoğlu’nun peş peşe gerçekleş-tirdiği iki operasyon sonrası iyileşen Süreyya Hanım, hastaneden önceki gün taburcu oldu. Erol Kaynar, Hamzaoğlu’nun yoğun ilgisi ve çabaları sonucu sağlığına kavuşan annesi için gazeteye teşekkür ilanı verdi.

Kalamata açıldı

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz Sortie bünyesinde açılan ve büyük ilgi gören Meyhane’nin artık kışlığı da var! “Kalamata Meyhane”, Akaretler Sıraevler’de hizmete girdi. Mekânın mutfağında ise Türkiye’nin ender kadın meyhanecilerinden Beyza Gürbüzer var. 27 yıllık meyhaneci Gürbüzer, yılların deneyimiyle hazırladığı birbirinden lezzetli mezeleri ile kışlık mekânda da yine çok iddialı.

Yazarın Tüm Yazıları