Genç yeteneğe teklif çok

Güncelleme Tarihi:

Genç yeteneğe teklif çok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 15:26

Hatayspor'un sağ beki Barış Yardımcı, ara transfer döneminde çok sayıda Süper Lig takımından transfer teklifi aldığını ancak bununla ilgili son kararı kulüp başkanı Jan Baram'ın vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un sağ beki Barış Yardımcı genç futbolcu, yaptığı açıklamada, özelikle bu sezon gösterdiği performansın ardından Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Torku Konyaspor, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor'dan transfer teklifi aldığını belirterek, bunun mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Kendisinin futbola Dudulluspor'da başladığını ve sonrasında Kartalspor'a transfer olduğunu dile getiren Barış Yardımcı, "Kartalspor'un ardından 4 yıl süreyle Fenerbahçe A2 takımında forma giydim. Ardından Kasımpaşa A2 takımında yarım sezon oynadıktan sonra ise 2010 yılında Hatayspor'a transfer oldum" dedi.

Barış Yardımcı, Hatayspor ile sözleşmesinin bu sezon sonunda sona ereceğini hatırlatarak, her futbolcu gibi kendisinin de en büyük hedefinin Süper Lig'de forma giymek olduğunu kaydetti.

"Ertuğrul Sağlam beni kadrosunda görmek istiyor"

Bugüne kadar 40 kez genç milli formayı giydiğini, gelecekte ise A Milli Takım formasını giymeyi hayal ettiğini anlatan Barış Yardımcı, şunları söyledi:

"Bu hayalime de bir Süper Lig takımından ulaşmanın daha kolay olacağını düşünüyorum. Özellikle Eskişehirspor beni çok fazla istiyor. Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden biri olan Ertuğrul Sağlam bizzat benimle görüşerek kadrosunda görmek istediğini belirtti. Transferimle ilgili son kararı başkanımız verecek. Başkanımız Jan Baram benim için çok önemli bir isim. Şu an için 6 ay daha takımda kalıp sezon sonu transferimin olmasını istiyor. Her iki kulüp başkanının önümüzdeki bir kaç gün içinde bir araya gelerek transferi görüşeceklerini biliyorum. İnşallah kulüpler anlaşır. Olursa ben de gitmeyi istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!