Genç Türk’ün Fransa zaferi

Arzu-Numan Ceyhan çiftinin oğlu Raif Gökhan Ceyhan, bayram tatilini geçirmek üzere gittiği Courchevel’de düzenlenen kayak yarışlarında birinci oldu.

1993 doğumlu Ceyhan, 12-15 yaş arası çocukların katıldığı Courchavel Cristal Cup 2006’da tüm rakiplerini geride bıraktı. Ödül olarak bir çift yarış kayağı kazanan Raif Gökhan Ceyhan için bu bir ilk değil. Çünkü lisanslı olarak dört senedir yarışlara katılan gencin bugüne kadar kazandığı 18 madalyası daha var. İstanbul birinciliği ve Türkiye ikinciliği de dahil olmak üzere turnuvalardan birçok derece Gökhan’la anne ve babası gurur duyuyor.

Gergin dakikalar

WMC Group Başkanı Hakan Yangın, bayram tatilini Uludağ’da geçirmişti. Yangın’ın bu tatil sırasında Türkiye Güzeli Fatoş Seğmen’le bir tartışma yaşadığı ileri sürüldü. Konunun aslını geçtiğimiz gün anlatan işadamı, şunları söyledi: "Zirveye çıkmak için teleskiye bindim. İki kişilik olduğu için yanıma biri oturdu. Tesadüf eseri bu kişi Fatoş Seğmen’di. Medeni insanlar gibi sadece selamlaştık. Kaldı ki onun Fatoş Seğmen olduğunu bile sonradan öğrendim. Zirveden indiğimde Seğmen’in erkek arkadaşının korumalığını üstlenen biri gelip beni uyardı. Neden uyardığına anlam veremedim."

Kulübe alınmadılar

Alican Duran’dan geçtiğimiz yıl ayrılan Ebru Güzel’in adı, şimdilerde meslektaşı Tolgahan Sayışman’la anılıyor. Aralarındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü söylenen Güzel ile Sayışman, birkaç gün önce de Ortaköy’deki bir gece kulübünde görüldü. Çift oradan ayrıldıktan sonra da duyduğuma göre Etiler Şamdan’a gitmiş. Ancak kapıdaki görevliler, çok kalabalık olduğunu ileri sürerek onları içeri almamış.

Kavgaya ramak kaldı

İzzet Özilhan, geçtiğimiz akşam sevgilisi Aslı Sarı’yla Beyoğlu Wanna’ya gitti. Ancak ikilinin baş başa yemek yediği sırada içeriye Sarı’nın eski sevgilisi Beşiktaşlı futbolcu Sergen Yalçın da girdi. Arkadaşlarıyla buluşmak için geldiği restoranda Sarı ve Özilhan’ı görünce sinirlenen Sergen, gerginliğini gizlemeyi de başaramadı.

Aklı her an bebeğinde

İç mimar Barbara Pensoy, Ali Dinçkök’ten evlilik dışı bir kız çocuk dünyaya getirmişti. Dinçkök’ün çocuğu dünyaya getirmemesi yönündeki ısrarlarına kulak asmayan, bebeğini geçtiğimiz yıl kucağına alan Pensoy’un ilişkisi ise doğum sonrası bitmişti. Yaşananlara rağmen kararından hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyleyen Barbara Hanım’ın çocuk sevgisi, otomobilinin dikiz aynasına astığı patikler ve arka koltuğundan eksik olmayan bebek koltuğundan da açıkça anlaşılıyor.

Babamı yanlış biliyorlar

Yıldız Asyalı, sahnelerle tanıştığında sadece sekiz yaşındaydı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü mezunu olan Asyalı, bir dönem de Kanal D Çocuk Kulübü sunuculuğunu yaptı. Son olarak "Hayat Bilgisi"nde Rüya karakterini canlandıran genç oyuncu, gerçek anlamda Türkiye’nin gözü önünde büyüdü. Onun canını sıkan tek konu ise, hayatına dair önemli bir bilgi hatası! Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Rüştü Asyalı’nın kızı sanılan Yıldız Asyalı, aslında viyola sanatçısı Ümit Asyalı’nın kızı... Her fırsatta herkese bunu anlatıyor ama hatayı tamamen düzeltmesi epey zaman alacak gibi görünüyor!

Yeni yerler ondan sorulur

İstanbul, Uludağ veya Bodrum’da yeni bir mekan açılırsa, Metin Aşık oraya ilk uğrayan isimlerden olur... Gezip eğlenmeyi çok seven, kaliteli adresleri keşfe bayılan Aşık, önceki akşam da methini çok duyduğu Ortaköy’deki Blackk adlı restoranı ziyaret etti. Eşi Hülya Aşık’la baş başa yemek yiyen Metin Bey, gecenin sonunda mekandan mutlu ayrıldı.

Evleniyor

Muazzez Ersoy’la evliliği çok kısa sürede ve olaylı şekilde sona eren İsmet Özhan, yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir yıldır beraber olduğu sevgilisi Dilek Koç’la önümüzdeki ay evleneceğini açıklayan Özhan, bu kez doğru kararı verdiğine ve mutlu olacağına inandığını söyledi.

Yeni yıl armağanı son model jeep

Power FM, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir dinleyicisini müthiş yeni yıl armağanıyla sevindirdi. Land Rover Freelander çekiliş formunu dolduranlar arasında bulunan Eren Candan, 6 Ocak tarihinde Bay J’in programında, canlı yayında yapılan çekiliş sonucu 2006 model Land Rover jeep kazandı. Geçtiğimiz hafta Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Borusan Otomotiv Land Rover Experience Yöneticisi Başar Erbaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen basın toplantısında, Eren Candan arabasının anahtarını teslim aldı.

Gecelerden koptu

Eğlence dünyasının renkli simalarından Sabi Totah, radikal bir karar aldı ve gece hayatını noktaladı. Artık daha düzenli bir yaşamının olmasını istediğini söyleyen Totah, Home Store’un mümessilliğini alarak Altunizade-Capitol’de butik açtı. Home Store kalitesini Anadolu Yakası’na taşıyan Sabi Bey, 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Sevcan Güler’le de bu yaz içinde nikah masasına oturacak, hayatındaki değişim rüzgarlarına bu adımla devam edecekmiş.
Yazarın Tüm Yazıları