Genç piyanistler gururlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Genç piyanistler gururlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 11:09

Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın Ustalık Sınıfına katılan öğrenciler MÜZİKSEV’de uzun süre unutulmayacak bir konser verdi.

Haberin Devamı

Genç piyanistler gururlandırdı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) "Gençler Ustalarla Buluşuyor" projesi kapsamında sürdürdüğü atölye ve ustalık sınıfları çalışmalarının 2016 sezonu Gülsin Onay Piyano Ustalık Sınıfı ile başladı. Farklı şehirlerden gelen genç piyanistler İKSEV Karataş binasında Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay ile yoğun bir çalışma dönemi geçirdi.

Gençlerle çalışmanın heyecan verici olduğunu söyleyen Gülsin Onay, uzun saatler boyunca yorucu bir çalışma yaptıklarını, öğrencilerinin gösterdiği gelişmeden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Onay, İKSEV’in gençlere sadece piyano değil çeşitli alanlarda ustalarla buluşma şansı verdiğini hatırlattı ve Vakfı Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper’e teşekkür etti.

Haberin Devamı

Genç piyanistler gururlandırdı



Ardından ustalık sınıfı öğrencileri Nehir Özzengin, Gül Pelin Değirmencioğlu, Utku Geçgel, Duygu Dedeoğlu, Kerem Ernur, Emre Nurbeyler, Zeynep Acar ve Ufuk Mete Şahin; Greig, Bach, Brahms, Debussy, Beethoven, Prokofiev, Rahmaninoff ve Scriabin’in eserlerini büyük bir başarıyla yorumladı. Öğrencilerinin katılım belgelerini dağıtan Gülsin Onay, iki sürpriz eserle unutulmaz geceyi noktaladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!