Genç pehlivanlar Ağrı'da mindere çıktı

Güncelleme Tarihi:

Genç pehlivanlar Ağrıda mindere çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 10:17

Genç pehlivanlar Ağrı'da mindere çıktı

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI, (DHA)- Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan, "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Yarışmaları" başladı.
    Yarışmaya; Ağrı, Ardahan, Artvin, Bitlis, Elazığ, Erzurum, Muş, Siirt, Van, Rize ve Hakkari'den 210 sporcu katıldı. Ağrı’da gerçekleşen tüm müsabakalarda olduğu gibi sporcular seremoniye Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla “Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız" pankartıyla çıktı. Spor Şube Müdürü Cemil Budak şunları söyledi:
    "Ata sporumuz olan güreşe gönül veren genç pehlivan kardeşlerimizi burada ağırlamaktan mutluyuz. Spor Genel Müdürlüğünün 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Grup Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Grup müsabakalarına katılan idareci, antrenör ve tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Bu tür etkinliklerin kulüplere ve milli takıma altyapı oluşturması ve ayrıca çocuklarımızda milli birlik ve vatan sevgisi bilinci oluşturması açısından büyük önem arz etmektedir."
    Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş yarışları 4 Mart 2018 tarihinde sona erecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!