Genç oyuncuların kuaför kardeşliği

Güncelleme Tarihi:

Genç oyuncuların kuaför kardeşliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:00

Birbirinden güzel üç genç oyuncunun en önemli ortak noktasının ne olduğunu biliyor musunuz? Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu ve Sedef Avcı’nın hayatlarının merkezindeki erkekten bahsediyorum. Üçü de saçlarını aynı kuaföre emanet ediyor. Ünlü oyuncular meslekteki 25 yılın ardından, kendi salonunu Etiler’de açan Uğur Alevyılmaz’a destek vermek için objektif karşısına geçti. Ve bu yazın saç trendlerini tanıttı

Uğur Alevyılmaz’a göre 2011 İlkbahar-Yaz sezonunun saç modası doğallığın, gücün, masumiyetin ve çekiciliğin bir armonisi. Her ilkbahar yaz sezonunda olduğu gibi bu yaz da güneşle birlikte saçlar bir-iki ton açılıyor. Kahvelerle altın tonları ve altınlarla da bakırlar birleşiyor.
Dalgalı saçlar geri dönüyor. Ama bir şartla: Bu yaz kesinlikle doğal dalgalar moda. Maşalı gibi duranlar asla değil. Uğur Alevyılmaz doğal dalgaları ‘çiftli maşa’ diye tanımladığı aleti sayesinde yakaladığını anlatıyor. Bu maşayla saçlara istediği kadar volüm verebildiğini vurguluyor.

PERMA MODASI GERİ GELDİ

Maşa değil de daha kalıcı dalga isteyenlereyse perma yapıyormuş. Evet yanlış duymadınız. Perma bu yaz tekrar moda. Alevyılmaz anlatıyor: “Türk kadının permaya karşı bir önyargısı var. Haksız değiller. Geçmişte yapılan hatalardan dolayı pek çoğunun saçları yıprandı. Perma şimdilerde yeniden moda. İki aylık, kimsenin anlayamayacağı, dipten saç uzadığı zaman belli olmayacak, çok açık dalgalar yapıyoruz. Sadece saçınızı yıkayıp hafif kuruttuğunuz zaman, ki yazın buna da gerek yok volümlü natürel dalgalar elde etmek mümkün.”

UĞUR’LARINI ANLATTILAR

NUR FETTAHOĞLU: Uğur Alevyılmaz denince aklıma ilk şey güven. Dükkandan içeri girdiğimde eşi ve kızıyla birlikte sıcacık gülümsemeyle karşılarlar. Bana yakışmayacağını düşündüğü bir şeyi ne kadar istesem de yapmaz. Çünkü o bu işi para için yapmıyor. Kadınları güzelleştirmek onun tutkusu.
SEDEF AVCI: Uğur’a gelmek sanki en yakın arkadaşıma kahveye gitmek gibi. Orası bizim muhabbet yerimiz, saçımı yaparken aynaya bakma gereği bile duymadığım tek insan. Gönül rahatlığıyla her saç modelini yaptırırım ona.
SELMA ERGEÇ: Hatırlamadığım kadar uzun zamandır çalışıyoruz, ki kuaföre gitmekten hiç hoşlanmam. Ama Uğur gerçekten çok hızlı ve titiz bir kuaför. Bu iki özelliği aynı anda bulmak zordur. Üstüne bir de çok tatlı ve eğlencelidir. Onun sayesinde saç mesaisi daha keyifli bir hale geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!