Genç Milli Takım kadrosunda değişiklik

Güncelleme Tarihi:

Genç Milli Takım kadrosunda değişiklik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

16 Yaşaltı Genç Milli Futbol Takımı'nın 12 ve 14 Nisan tarihlerinde Romanya ile Bükreş'te yapacağı 2 özel maç için açıklanan aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya dah aönce çağrılan Bursasporlu Mehmet ile Galatasaraylı Tayfun ve Sedat'ın yerlerine, Fenerbahçeli Adem ve Fahri ile Beşiktaşlı Murat alındı.

Yüksel Alkan'ı kaybettik

GALATASARAY'IN eski kalecilerinden Yüksel Alkan vefat etti. 1952- 62 yılları arasında sarı kırımızılı kalede Turgay Şeren ile birlikte görev yapan Yüksel Alkan dün sabah kalbine yenik düştü. G.Saray camiasının çok sevgili file bekçisinin cenazesi 5 Nisan Cuma günü Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecek.

Devler çeyrek final randevusunda

AVRUPA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak iki karşılaşmayla tamamlanacak. İngiltere'de, Chelsea (İngiltere)-Barcelona (İspanya) ve İspanya'da Valencia (İspanya)-Lazio (İtalya) saat 21.45'te karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları, 18-19 Nisan'da oynanacak.

Teniste büyük organizasyon

ULUSLARARASI Tenis Federasyonu'nun (ITF) yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12-17 Haziran tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Genel Kurula, 400 ülkeden federasyon başkanları delege olarak katılacak ve toplantıda, 2000-2001 sezonunun takvimi belirlenecek.

Grammozis Kaiserlautern'de

ALMANYA Ligi kulüplerinden Hamburg'da forma giyen Yunanlı defans oyuncusu Dimitrios Grammozis, yeni sezon için Kaiserslautern kulübü ile anlaştı. Kaiserslautern kulübü, 21 yaşındaki Grammozis ile anlaştıklarını belirtirken, sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!