Genç Milli sporcular Vali Ata'yı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Genç Milli sporcular Vali Atayı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 17:21

Genç Milli sporcular Vali Ata'yı ziyaret etti

Haberin Devamı

 

HATAY Valisi Erdal Ata, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, gençlik temsilcileri ile farklı branşlarda uluslararası başarılara imza atmış sporcuları makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette, genç sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Vali Erdal Ata, gençlerin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
19 Mayıs gününün ayrı bir anlam ve önemi olduğuna değinen Vali Ata, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlere verdiği önemin ne kadar üst düzeyde olduğunu göstermek için bugünü Gençlik ve Spor Bayramı olarak siz gençlere armağan etmiştir. Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık şuuruyla yetişen sizlere emanettir. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir. Sizler eğitimde, sporda, kültürde ne kadar iyi yetişirseniz Türkiye Cumhuriyeti de o derece emin ellere teslim edilmiş olur"dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete, 2016 Wushu (Budokaido) Avrasya Şampiyonu M. Furkan Karakaya,  2016 Ukrayna-Belarus-Türkiye 3’lü Atletizm Yıldızlar Şampiyonası 2'ncisi Selenay Bati, Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonası 2'ncisi Garip Deniz İşçioğlu, 2016 Muay Thai Dünya Şampiyonası 2'ncisi Cansu Sarı ve Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ayşe Nur Yıldız katıldı.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!