Genç kıza kanlı gasp

Güncelleme Tarihi:

Genç kıza kanlı gasp
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 16:33

Sivas'ta evinin merdivenlerinde bıçaklı bir kişinin saldırısına uğrayan ve elinden yaralanan genç kızın çantası da gasbedildi.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde ev eşyası satan bir mağazada muhasebeci olarak çalışan 22 yaşındaki Ayşe Ç, iş çıkışı Yenidoğan Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde evinin bulunduğu apartmanın birinci katındaki merdivenlerde arkasından gelen tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Saldırı sırasında sol elinden bıçakla yaralanan Ayşe Ç'nin çantası da gasbedildi.

Sivas Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından ifadesi alınan genç kız, saldırganın eşgalini verdi.

Polis ekipleri, genç kıza saldıran zanlıyı yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

“BENİ ÖLDÜRECEK SANDIM”

Korku dolu anları anlatan Ayşe Ç, anne ve babasının 2 kardeşi ile birlikte Kangal'ın Çetinkaya beldesinde, kendisinin ise ablası ve eğitim gören 2 kardeşi ile birlikte kiraladıkları evde yaşadığını söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Bölümü'nü bitirdiğini ve bir mağazada çalıştığını söyleyen Ayşe Ç, iş çıkışı evinin girişinde arkasından gelen kişinin ekmek bıçağıyla kendisine saldırdığını ve elinden yaraladığını söyledi.

Saldırı sırasında binada bağırarak yardım istediğini, ancak o anda apartmandan hiç kimsenin yardımına koşmadığını ifade eden genç kız, “Beni öldürecek sandım. Çantamı alınca saldırının gasp amaçlı olduğunu anladım” dedi.

Gasbedilen çantasının evin yakınlarında bulunduğunu ve kendisine teslim edildiğini ifade eden genç kız, çantasının içerisinde cep telefonu dışında para ve benzeri değerli bir eşya olmadığını, telefonunun da saldırı sırasında merdivenlere düştüğünü sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!