Genç hukukçuların mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Genç hukukçuların mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencileri, okullarını başarıyla bitirerek mezun olmaya hak kazandılar. Geleceğin hukukçuları, düzenlenen baloda mezuniyetlerini kutlarken, birbirlerinden ayrılacak olmanın hüznünü yaşadılar.

Türkİye’nin en köklü fakültelerinden Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, yeni mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Dört yıllık eğitim maratonunu başarıyla bitiren son sınıf öğrencileri, diploma almaya hak kazandı. Genç hukukçular, mezun olmanın sevincini ise düzenlenen baloda yaşadı. Rixos Otel’de gerçekleşen baloya çok sayıda öğrenci katıldı.

Doyasıya dans ettiler

Öğrencileri son kez buluşturan baloda, hüzün ve sevinç bir aradaydı. Dört yılın ardından arkadaşlarından ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşayan Ankara Üniversiteliler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemekle başlayan gece, canlı müzikle devam etti. Müzikle birlikte masalarından kalkarak dans pistine giden öğrenciler, doyasıya dans etti. Renkli görüntülerin yaşandığı balo, geç saatlere kadar devam etti. Geceye katılan öğrencilerin şıklıkları ise gözlerden kaçmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!