Genç güreşçi ve arkadaşı, kazada can verdi

Güncelleme Tarihi:

Genç güreşçi ve arkadaşı, kazada can verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 12:25

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, kamyonetin çarptığı motosiklette bulunan Türkiye üçüncüsü güreşçi 16 yaşındaki Ömer Faruk Budakçı ile aynı yaştaki arkadaşı Sinan Özdemir, yaşamlarını yitirdi.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Milas- Ören karayolunun 15'inci kilometresinde, Ulaş Köyü yakınlarında meydana geldi. Sinan Özdemir, kullandığı motosikletin direksiyon kontrolünü yitirip karşı şeride geçti. Plakasız motosiklete, karşı yönden gelen 49 yaşındaki Mehmet Kader'in yönetimindeki 48 KY 101 plakalı kamyonet çarptı. Motosiklet sürücüsü Sinan Özdemir ile arkasında oturan arkadaşı Ömer Faruk Budakçı yola savruldu. Kazada, kasksız gençlerden Sinan Özdemir olay yerinde, arkadaşı Budakçı da ambulansla kaldırılıp tedaviye alındığı 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde can verdi. Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde oturan Ömer Faruk Budakçı'nın yıldızlar kategorisinde, serbest stil güreşte Türkiye üçüncüsü olduğu, Mehmet Güçlü Milas Güreş Eğitim Merkezi'nde yatılı olarak eğitim gördüğü ve Milas Ticaret Meslek Lisesi'nden de bu yıl mezun olduğu öğrenildi. Lise diplomasını almak için Akhisar'dan Milas'a gelen Budakçı'nın, liseden arkadaşı Sinan Özdemir ile birlikte denize girdikleri Ören sahilinden döndüğü ifade edildi.

İki gencin yaşamlarını yitirmesine neden olan kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyonet sürücüsü Mehmet Kader gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!