Genç girişimcilere destek

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimcilere destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 14:04

Genç girişimcilere destek

Haberin Devamı

MERSİN Girişimci İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi Elif Örener Erdem, genç girişimcilere her zaman destek olduklarını söyledi.
Gençlere, hayata geçirebilecekleri projelerin hayalini kurmaktan vazgeçmemesini öneren  Erdem, "Genel olarak bizler genç girişimcilerimize destek olmak yerine, daha somut iş önerileri sunuyoruz. Fakat bunun yerine onları destekleyecek bir yapıya dönebilirsek, genç girişimciler hayalini kurdukları ürünlerin, ya da projelerin prototiplerini ortaya koyana kadar hiç durmadan mücadele edeceklerdir" dedi.
Dünyanın inovatif düşüncelere daha çok yer verdiğini ifade eden Erdem, şöyle devam etti: "Yıllar ile birlikte teknoloji de hayat şartları da kendini yeniliyor. Buna ayak uydurabilen ve teknolojinin gerekliliklerini ortaya koyabilen ülkeler ihracat rakamlarını katlayarak artırıyor ve büyüme hedeflerini tutturabiliyor. Bu anlamda da inovasyon çok önemli. Gençlerimizin inovatif düşüncelerini ortaya koyacak çalışmalar yapması gerekmekte. Yenilikçi fikirler her zaman kazandırır."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!