"Genç Fenerbahçeliler"den Başbakan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Genç Fenerbahçelilerden Başbakana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2012 14:44

Geçirdiği ikinci ameliyatın ardından pazar akşamından beri Üsküdar Kısıklı'daki evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün de sürpriz ziyaretçileri vardı. "Genç Fenerbahçeliler" adlı grubun ziyarete geleceği bilgisi üzerine Çevik Kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bir polis köpeği ise, Başbakan'ın evinin bulunduğu sokakta arama yaptı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 50 kişilik grup saat 13.00 sıralarında Başbakan Erdoğan'a ' Geçmiş Olsun ' dileğinde bulunmak için Kısıklı'ya geldi. Otomobil ve minibüslerle Kısıklı'ya gelen yaklaşık grubu temsilen amigo Sefa Kalya konuştu. Kalya, "Sayın Başbakanımızın hastalığını duyduk. Kendisini ziyaret geldik. Kendisi de hasta Fenerbahçeli. Dün başkanımızdaydık bugün de başbakanımıza geldik. Bizi de kabul etti. Birazdan kendisini ziyaret edeceğiz. Allah şifa versin inşallah " dedi. Kalya, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları yerleşkesinde devam eden şike davasıyla ilgili olarak ise, "Başbakanımızın bu işlerle bir alakası olmadığını biliyoruz. O da iyi Fenerbahçeli. Başkanımızın da alakası olmadığını biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda çıkacak Başkanımız " diye konuştu. Gruptakiler de Erdoğan'a ' Geçmiş Olsun. İnşalah tez zamanda bizimle olur' dileklerini ilettiler.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN TÜM FENERBAHÇELİLERE SELAM GÖNDERDİ

Açıklamaların ardından gruptan üç kişi ellerindeki çiçekle korumalar eşliğinde Başbakan Erdoğan'ın konutuna girdi.

Yaklaşık 5 dakikalık ziyaretin ardından dışarı çıkanlar arasındaki Sefa Kalya, "Başbakanımızı ziyaret ettik. Çok sağlıklı bulduk kendisini. Tüm Fenerbahçelilere selamlarını iletti. Memnun olduk. Kendisini dinç gördük. Kısa üç dakika görüştük " dedi.

Genç Fenerbahçeliler ziyaretin ardından yine geldikleri araç ve minibüslerle Kısıklı'dan ayrıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!