Genç Fenerbahçeliler

KOLAY değildir, büyük takım taraftarı olmak.. Hele kötü günde.. Bütün rakipleriniz size gülerken acı çekersiniz..

Haberin Devamı

Yapılan yanlış hamleler için yönetime, teknik adama, futbolculara kızarsınız zaman zaman.. Ama yine de taraftar bilincinizi düşünüp sezon sonuna kadar destek olmaya çalışırsınız.. Tıpkı 2 sezon önce tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray’da yaşananlar gibi..
Duydum ki Genç Fenerbahçeliler, “Biz artık diğer taraftar gruplarıyla birlikte hareket etmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyoruz” demişler.. Küçük bir meydan okuma aslında.. Samandıra’ya gidip takıma destek olmanın gereksizliğini düşünmüşler..
Çarşı’yı da, Ultraslan’ı da tebrik etmek gerek bu konuda.. Hiçbir zaman Genç Fenerbahçeliler gibi geri adım atmadılar.. Taraftar gruplarının işleri taraftarı bölmek değil, saha içinde birleştirmek olmalı.. Aksi halde yararlarından çok zararları dokunur camiaya.. En çok ihtiyaç olunan an, birleşme vakti geri adım atmak onlara hiç yakışmadı..

Arda’nın yolu

Haberin Devamı

ATLETICO Madrid’in en büyük kozlarından biri olmayı başardı Arda.. Sadece saha içindeki zekası, üretkenliği ve çalışkanlığı ile değil özel yaşamındaki renkliliği ile de İspanyollar’a kendini sevdirdi..
Sezon başındaki büyük çıkışıyla da transfer Mourinho’nun listesine girmiş durumda.. Nuri ve Kaka’yı gözden çıkaran, Mesut’u yedek bırakmaya başlayan Portekizli teknik adamın bu isteği belki de Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’a kadar gelmiştir..
Arda, geçen ay bir tanıtımda “Gelecek yıl daha büyük bir takımda olabilirim” diyerek bence bir sinyal verdi.. Hem şimdiye kadar Galatasaray’a bonservis bedeli taksitlerini düzenli ödemeyen Atletico yönetimine hem de Mourinho’ya..

Koçlar savaşı

BEKO Basketbol Ligi bu sezon çok renkli geçecek.. Geçen sezonun çifte kupalı şampiyon koçu Ergin Ataman, Galatasaray’a geçti.. Galatasaray’ı yeniden yapılandıran Oktay Mahmudi, Anadolu Efes’te.. Fenerbahçe Ülker Avrupa’nın en önemli isimlerinden, İtalya Milli Takım koçu Simonei Pianigiani’yi transfer etti.. Fransa’da ülkemizi uzun yıllar başarıyla temsil eden Erman Kunter, artık Beşiktaş’ta.. Milli Takım’da tecrübe kazanan Orhun Ene’li Banvitspor ise yine ligin en önemli takımlarından..
Ligdeki çekişmenin yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes, Euroleauge’de mücadele edecekler.. Benim düşüncem Final Four için Fenerbahçe Ülker’in önemli şansa sahip olduğu, ligde ise Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dörtlüsünden en iyi yönetilen takımın şampiyon olacağı şeklinde..

Haberin Devamı

Ümit’in tepkisi

GEÇEN hafta Ümit Özat’ın, Simge Fıstıkoğlu’na tepki gösterip stüdyoyu terk etmesi spor programları arasında en çok konuşulan olaylardan birisiydi..
Dünya böyle artık.. Soyunursanız, stüdyoyu terk ederseniz, hakaret edercesine konuşursanız izleyicinin dikkatini çekiyorsunuz..
Ümit Özat’ın kadınlar ve futbol hakkındaki görüşlerini bir yana koyalım.. Ya erkeklerin bir canlı yayında nasıl davranılacağını bilmesi gerekmez mi sevgili Ümit.. O program başlamadan önce Simge’nin olacağını bilmiyor muydun? Karşılaştırma yaparken eşini örnek vermen onu da biraz kırmış olamaz mı?

Nankör oyun

GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son saniyede kazanılan Beşiktaş maçı sonrası Lig TV’de, rakip takımı rencide edecek sözler söylemişti.. Beşiktaş’ın kadrosunun yetersizliğini o maçı baz alarak anlatmıştı..
Türkiye Kupası’nda, kendi sahasında TFF Üçüncü Lig takımlarından Isparta Emrespor’u uzatmada 1-0 yenebildiler.. Üstelik rakip son dakikada boş kaleye bir de gol kaçırdı.. Aman hocam sen sen ol, futbolda rakiplerin için bu kadar hafife alıcı konuşma.. Nankör bir spordur bu oyun.. Çok iyi bilirsin..

Yazarın Tüm Yazıları