Genç çift, hırsızlık yaparken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Genç çift, hırsızlık yaparken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 10:26

Genç çift, hırsızlık yaparken yakalandı

Haberin Devamı

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,(DHA)- ADANA'da marketten hırsızlık yaparken yakalanan ve uyuşturucu bağımlısı oldukları iddia edilen 26 yaşındaki Aykut T. ile eşi 19 yaşındaki Dilara T., polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, 25 Ekim'de merkez Seyhan İlçesi Gazipaşa Bulvarı üzerindeki markette meydana geldi. 3 yıl önce evlenen Aykut T. ve eşi Dilara'nın bu beraberlikten 1 çocukları oldu. 1 yıl önce trafik kazası geçiren Aykut T.'nin koluna platin takıldı. İş bulmakta zorlanan Aykut T., geçen süre içinde iddia göre eşiyle uyuşturucuya başladı.
Olay günü Mersin'nin Tarsus İlçesi'nde oturan çift, iş aramak için geldikleri Adana'da bir markete girdi. Burada değişik zamanlarda, 16 tıraş bıçağı, 6 diş fırçası, 1 saç jölesi ve şampuan çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Tıraş bıçaklarını 50 lira karşılığında satan Aykut T., tekrar aynı markete girip hırsızlık yapmak isteyince, market görevlileri tarafından yakalandı. Olay yerine gelen polis, çifti alarak emniyete götürdü. Sorgularında pişman olduklarını söyleyen çift, marketin zararını karşılama istediklerini söyledi. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan çift, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!