Genç: "Bu Seçim Memleket Meselesi”

Güncelleme Tarihi:

Genç: Bu Seçim Memleket Meselesi”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:44

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 100 bin kişiyle bir araya gelerek 1 Kasım seçimleri için AK Parti'ye destek istediğini belirterek, "Bu seçim memleket meselesi. Halkımıza seçimin önemini anlattık, partimize destek istedik" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 100 bin kişiyle bir araya gelerek 1 Kasım seçimleri için AK Parti’ye destek istediğini belirterek, "Bu seçim memleket meselesi. Halkımıza seçimin önemini anlattık, partimize destek istedik" dedi.
Kurban Bayramı’ndan itibaren yoğun bir seçim programı yürüten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bugüne kadar ilçede 100 bin kişiyle bir araya geldi. İlçe genelinde mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, 1 Kasım genel seçiminin önemini anlattığı vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. Esnaf gezileri, mitingler, ev toplantıları olmak üzere günde bir kaç program düzenleyen Başkan Genç, "Bu bir belediye başkanlığı seçimi değil. Ancak vatanını, milletini ve bayrağını seven birisi olarak Kurtuluş Savaşı gördüğüm 1 Kasım genel seçimi için yoğun çalıştık, halkımıza doğruları anlattık" diye konuştu.
“TEK BAŞINA İKTİDAR”
Canik’in en ücra köşelerine kadar gittiğini belirten Başkan Genç, "Kucaklaşmadığımız, seçimin önemini anlatmadığımız vatandaşımız kalmadı. Gerek ev toplantıları olsun, gerekse esnaf ve mahalle gezileri olsun vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kurban Bayramı’ndan itibaren bugüne kadar 100 bin insanımızla yüz yüze görüştük. İnsanlarımızın da bize ve AK Parti’ye yaklaşımı gayet olumluydu. Canik halkı 1 Kasım Seçimlerinin öneminin farkında. Daha önce yüzde 71 oy desteği veren ilçe halkımız, inanıyorum ki 1 Kasım’da da daha büyük destekle AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için sandık başına gidecektir" diye konuştu.
“MESELE MİLLET MESELESİ”
Pazar günü yapılacak seçimin partiler arası bir yarış olmadığına vurgu yapan Genç, "1915 yılına dönüp baktığımızda ve bugün yanı başımızda Suriye’de yaşananları doğru okuduğumuzda bu seçimin önemi daha iyi anlaşılır. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen iç ve dış şer odakları, bugün AK Parti üzerinden ülkemizi zayıflatmanın hesaplarını yapmaktadır. Bunu MHP’li ve CHP’li kardeşlerimiz çok iyi algılamalıdır. Aynı camilere, aynı düğünlere, aynı cenazelere gidiyoruz, birbirimizden kız alıp veriyoruz. Dolayısıyla 1 Kasım’da da Türkiye için, istikrar için, geleceğimiz için birlik olmalıyız. Çünkü mesele millet olunca gerisi teferruattır" şeklinde konuştu.
“GELİN AK PARTİ’DE BİRLEŞELİM”
Türkiye’nin son 13 yılda AK Parti hükümetleriyle her alanda müthiş bir ilerleme kaydettiğine işaret eden Genç, "Bugün 3. havaalanının, 3. köprünün yapılmasını istemeyenler, ülkemizdeki gelişimi ve istikrarı engellemek istiyorlar. 7 Haziran’dan sonra tek başına iktidarın önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Tek başına iktidar olacak ve ülkemizi 2023, 2053 ve 2071’e ulaştıracak olan tek parti AK Parti’dir. Bu ülke ve aziz milletimiz koalisyonlardan yıllarca çok çekti. Dolayısıyla terör örgütüne ve şer odaklarına karşı istikrarlı bir Türkiye için oylarımızı bölmemeliyiz. MHP ve CHP’li kardeşlerimize çağrım; teröre ve şer odaklarına karşı gelin birlik olalım, 1 Kasım’da AK Parti çatısı altında birleşelim. Çünkü bu seçim partiler arası bir seçim değildir" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!