Genç: "AK Parti’ye Verilecek Her Bir Oy, Şer İttifakını Bozmaya Yeter"

Güncelleme Tarihi:

Genç: AK Parti’ye Verilecek Her Bir Oy, Şer İttifakını Bozmaya Yeter
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 16:50

Canik Belediye Başkanı Osman Genç.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “1 Kasım Türkiye’ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür. 1 Kasım seçimlerinde her oy önemli, AK Parti’ye verilecek her bir oy, şer ittifakını bozmaya yeter" dedi.
Canik Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapılan Hanımlar Konağı ve Halı Sahanın temeli düzenlenen törenle atıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldığı tören, yoğun ilgi gördü. Törende konuşan Başkan Osman Genç, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin önemine işaret ederek, verilecek her bir oyun Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.
“MİLLETİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR”
Türkiye’deki belirsizliğin ortadan kalkması için millete büyük görev düştüğünü ifade eden Genç, "7 Haziran’da ortaya çıkan tablo, Türkiye’de hiçbir partiyi tek başına iktidara getiremedi. Maalesef koalisyon da oluşmadı. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım’da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki, Türkiye’nin toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz" diye konuştu.
“PARTİZANLIK YAPMA GÜNÜ DEĞİL”
"1 Kasım Türkiye’ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür" diyen Genç, "Artık bu mesele siyasetten çıktı ’vatan-millet’ meselesi haline geldi. Bugün artık partizanlık yapacak bir gün değildir. Ya AK Parti yine tek başına iktidar olacak ya da Türkiye eskiden olduğu gibi huzursuzluğun kaosun, yokluk ve yoksulluğun kol gezdiği bir ülke halini alacak. 1 Kasım seçimlerinde her bir oy çok önemli. Vereceğiniz bir oy, şer ittifakını bozmaya yeter. Kim varsa oyunu kullansın. Bu noktada vatandaşlarımız mutlaka istikrarın tek partili bir hükümetten geçtiğini göz önünde bulundurmalı ve 7 Haziran’dan bu yana geçen dört aylık süre içerisinde oynanan çirkin oyunların farkında olarak sandığa gitmelidir" şeklinde konuştu.
ŞUBAT AYINDA TAMAMLANACAK
Belediye olarak Canik’in dört bir köşesine yatırım yapmaya devam ettiklerine de işaret eden Başkan Genç şunları söyledi: "Ailenin temeli annelerimizdir. Annelerimiz ne kadar eğitimli, donanımlı olursa çocuklarımız da o kadar donanımlı olur. Dolayısıyla sağlıklı aileler sağlıklı toplumları oluşturur. Bu noktada hanım kardeşlerimiz için ilçemizin dört bir yanına Hanım Konakları yapıyoruz. Burada bayanlar kurslar alabilecek, çocuklarını kreşe bırakabilecek, sosyal aktivite yapabilecek. Yine gençlerimiz için Halı Saha yapıyoruz. Sağlıklı anneler ve sağlıklı gençlerle inşallah sağlıklı bir gelecek oluşturuyoruz. Gaziosmanpaşa Hanımlar Konağı inşallah havanın uygun olması durumunda Şubat ayında tamamlanacak."
HANIMLAR KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI
AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de Canik’te örnek bir belediyecilik hizmetinin yürütüldüğüne vurgu yaparak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in ilçede çocuktan kadına, gençten yaşlıya kadar toplumun her kesimine yönelik yatırımlar yaptığını söyledi. Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Hakkı Sucu da, mahallelerine yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Genç’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç, diğer protokol üyeleri ve kadınlarla birlikte Hanımlar Konağı’nın temelini attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!