Gemlik TSO'da devir- teslim

Güncelleme Tarihi:

Gemlik TSOda devir- teslim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2018 14:41

Gemlik TSO'da devir- teslim

Haberin Devamı

GEMLİK (Bursa),(DHA)- GEMLİK Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Kemal Akıt, görevi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’e devretti.

Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir görev teslimi sonrası yaptığı konuşmada,“40  yılı aşkın süredir tanıdığım çok değerli büyüğüm, ağabeyim Kemal Akıt'tan aldığım terbiye, kurum kültürü ve deneyimle odamızı daha da ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Kemal başkanımdan aldığım koltuğun yerini doldurmanın zor olduğunu biliyorum. Saygıdeğer büyüğüm Kemal Akıt’ın her daim başımızın üstünde yeri var. Onun güçlü temsil kabiliyetinden, tecrübelerinden her daim istifade edeceğim, etmek isterim. Yapacak çok işimiz gidecek çok yolumuz var. Rabbim bizleri utandırmasın. Gemlik her zaman en iyisini hak ediyor. Kapımız herkese açık. Gemlik için, üyelerimiz için, gençlerimiz için, daha güçlü bir ekonomi için  tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile ortak bir paydada buluşmaya her daim hazırız"dedi.

Eski Yönetim Kurulu Başkanı  Kemal Akıt da “Uzun yılladır beraber mesai yaptığım ve sevdiğim bir kardeşime bu kutsal görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Devrettiğimiz bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağından hiç şüphem yoktur.  Kendisine ve diğer çalışma arkadaşlarıma bu kutsal vazifede üstün başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Akıt, devir teslimim ardından uzun yıllar birlikte çalıştığı tüm oda personeliyle de vedalaştı. Akıt, "Odamızın gelişiminde aktif rol alan, cefakâr personelime gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bundan sonraki yönetimle de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceksiniz. Sizlerden beklentim de budur. Hepinize görevlerinizde başarılarınızın devamını dilerim“ dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!