Gemerek’e Doğalgaz Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Gemerek’e Doğalgaz Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 10:33

SİVAS'IN GEMEREK İLÇESİNDE YETERLİ SAYIDA ABONE BAŞVURUSUNUN TAMAMLANMASININ ARDINDAN İLÇE DOĞALGAZ ALMAYA HAK KAZANDI. GEMEREK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR ABONELİK BAŞVURUSU YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ.

Sivas’ın Gemerek ilçesinde yeterli sayıda abone başvurusunun tamamlanmasının ardından ilçe doğalgaz almaya hak kazandı.
Bakanlar Kurulu Kararı ile 10 bin nüfusun üzerinde olan ilçelere doğalgaz hakkı tanınmıştı. İlçelerde elektrik abone sayısının yüzde 60’ının doğalgaz bağlantı bedeli olan 335 Lirayı yatırması şartı getirilmişti. Gemerek İlçe Kaymakamlığı ve Gemerek Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü kampanya sonucunda Gemerek ilçesinde 2 bin 631 abone doğalgaz bağlantı bedeli yatırarak yeterli olan sayıya ulaşıldı.
Konuyla İlgili konuşan Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise; “Doğalgazın ilçemizde kazandırılmasında başta Gemerek kaymakamımız Cuma Kılınç olmak üzere belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve duyarlı ilçe vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi doğalgaz demek ferahlık demek, yatırım demek, istihdam demek, ilçenin kalkınması demek, ben tüm vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı bir kez daha sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda ilçemize kazandırılması için çalışmalara başlayacağız. Umarız bir yıl içerisinde doğalgazı ilçemize getirmeyi başarırız” dedi.
Vatandaşlarda ilçeye doğalgaz gelmesinde dolayı oldukça memnun olduklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!