Geliyor 23 Nisan neşe doluyor insan

Ya algıda seçicilik ya da gerçekten böyle bu yıl 23 Nisan her zamankinden daha coşkulu geçecek sanki. Disney daha şimdiden tüm Nisan’ı Prenses ayı ilan etti. Yeni bir Mickey gösterisi yolda... Trump Towers’ta çocuklara özel bir katın olduğu AVM kapılarını 20 Nisan’da Donald Trump’un katılımıyla açacak

Haberin Devamı

15 Mart tarihinde kapılarını misafirleri için açmaya hazırlanan Trump Towers AVM’de bu yıl 23 Nisan coşkusu açılışla birleşiyor. 20 ile 30 Nisan arasında İstanbul’daki Trump Towers AVM’yi ziyaret edecek çocuklar Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin Türkiye genelindeki 200 okulun katılımıyla onlar için hazırladığı birbirinden keyifli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirecek.
16-30 Nisan arasında Trump Towers Mall içi rengarenk ve birbirinden ihtişamlı kuş süslemeleriyle renklenecek. Atölye çalışmalarında seramikten, heykele, ritim atölyesinden, atıklardan oyuncak yapımına kadar birçok eğitici ve eğlenceli atölye çalışmasına yer verilecek. Atölye etkinliklerine birçok ünlü de katılacak. Mesela 29 Nisan’da Arzu Kaprol çocuklarla beraber tişört boyama atölyesine katılacak. Can Yücel’in ressam kızı Su Yücel de 28 Nisan da ‘Geleceği Şekillendierecek Atölye Çalışması’nı düzenleyecek.
Bununla beraber Mini Mall’daki sahne alanında okulların drama, folklor, dans ve dinleti performanslarına yer verilecek. AVM’nin sütunları da çocukların çalıştığı karikatürlerle renklenecek. Ayrıca ziyaretçiler, Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen karikatür sergisini de gezebilecek.

Haberin Devamı

MICKEY YİNE GELİYOR

Yapımcılığını Feld Entertainment’ın üstlendiği ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliği ve ERGO ana sponsorluğuyla Türkiye çapında, dokuz şehirde, İstanbul’da, Bursa, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Antalya’da sergilenecek. Gala 23 Nisan’da yine Trump Towers’ta. Biletler Biletix’te.
Gösterinin konusuna gelince... Mickey Mouse ve arkadaşları, ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nin yepyeni Türkçe gösteriminde bu müzikal gösteride Küçük Deniz Kızı, Aladdin ve Disney/Pixar’dan Oyuncak Hikâyesi’nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar. Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy muhteşem bir konser sahneliyor ve hip hop, swing, pop, reggae, rock, country ve başka pek çok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyor.

PRENSES AYI

Haberin Devamı

Diğer Disney aktivitelerine gelince... Disney, 23 Nisan’a ve çocuklara yönelik aktivitelerine ek olarak nisan ayını da Prenses Ayı olarak ilan etti. Disney Prensesleri Aktivitesi 21-22-23 Nisan’da Ankara Gordion AVM’de. En sevilen Disney Prensesleri Sindrella, Pamuk Prenses ve Belle ile tanışma fırsatı yakalayabilecek küçük ziyaretçiler, öncesinde hazırladıkları taç gibi prenses aksesuarlarıyla bir dans ögretmeninden zarafet eğitimi alacak. Ardından sahneye çıkacak Disney Prensesleri ile birlikte aldıkları eğitimi onlara da gösterme fırsatı bulacaklar. Ayrıca nisan ayı boyunca her pazar saat 10:15’te Disney’in en sevilen prenseslerinin filmleri yepyeni yüzleriyle Disney Channel ekranlarına gelecek.
Marvel süper kahramanları ise İstanbul’da 21-22-23 Nisan’da Cevahir AVM’de olacak. Marvel’ın en popüler süper kahramanları Örümcek Adam, Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika yarım saatlik bir tiyatro gösterisinde küçük sevenlerinin ve ailelerinin karşısına çıkacak. Thor’un çekici Mjolnir’i çalmaya çalışan kötü karakter MD’ye karşı tüm kahramanlarımız bir araya geliyor. Müzikle beslenen, son derece hızlı aksiyon dolu bir hikaye tüm izleyenlere nefes tutturacak.

Yazarın Tüm Yazıları