Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) başvuru sonuçları Gelir İdaresi tarafından açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) başvuru sonuçları Gelir İdaresi tarafından açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 12:54

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) başvuru sonuçları Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sitesi üzerinden açıklandı. Toplam 2 bin kişinin istihdam edileceği Gelir Uzman Yardımcılığı başvuru sonuçları Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden öğrenilebilecek. Adayların sınava gelirken yanlarında getirmesi gereken belgeleri de yayımlayan GİB, sınav giriş belgelerini erişime açtı. İşte, Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) sonuçları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) giriş yerleri açıklandı. Toplam 2 bin kişilik kadroya atama yapmak için hazırlanan Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) başvuru sonuçlarını giriş yerleri belgesi ile birlikte duyurdu. İşte, Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) başvuru sonuçları ve detayları

Gelir İdaresi Başkanlığı konuyla ilgili duyuruyu şu şekilde duyurdu;

Sınav 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00'da başlayacaktır. Adaylar güvenlik kontrolünden geçirilerek binaya alınacaktır. Bu nedenle adayların saat 09.00’da bina girişlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar için Sınav Giriş Belgesi düzenlenecektir. Adaylar, sınav giriş belgesine 04.05.2017 tarihinden itibaren http://sinav.gib.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra, "Başvurularım" bölümünden sınava ilişkin Sınav Giriş Belgesi'nin dökümünü alabileceklerdir.

Haberin Devamı

Sınav Giriş Belgesi ile birlikte, T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan; Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı, sürücü belgesi veya kullanım süresi dolmamış pasaport belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bunlardan en az birinin olmaması durumunda aday sınava alınmayacaktır.

Adayların çanta ve benzeri eşyalar, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi, cep bilgisayarı, hesap makinesi ve benzeri cihazlar ile saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saatlerle sınava girmeleri kesinlikle yasaktır. Bu eşya, araç ve cihazları yanında bulunduranların durumları tutanakla tespit edilerek bu adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.

SINAVI KAZANANLARI VE TABAN PUANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!