Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre?

Güncelleme Tarihi:

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 10:32

Yaz demek, düğün dernek demek. Daha bahar aylarının ilk günlerinden itibaren, yazın sonuna, hatta sonbaharın ilk zamanlarına kadar sürecek olan düğün mevsimi başlar. Bu düğünlere katılmak, ne giyeceğine karar vermek de, hiç kolay değildir. Buradan hareketle, gelinlerin işinin bir parça daha kolay olduğu söylenebilir. Ne de olsa düğünlerinde giymek için tek bir seçenekleri var: Gelinlik! Ama ne olursa olsun, insan, hayatının en özel gününde, elbette masallardan fırlamışçasına güzel olmayı istiyor. Gelinlik her kadına çok yakışır zaten ama bunun için bedeninize en uygun gelinliği seçebilmeniz de çok önemli. Peki bunu nasıl yapacağım dediğinizi de duyar gibiyiz. Cevap basit, eğer nasıl bir vücut tipiniz olduğunu bilirseniz, kendiniz için en uygun gelinliği de o kadar kolay seçebilirsiniz!

Haberin Devamı

Dikdörtgen vücut tipine sahipseniz

Dar bir kalça, geniş omuzlar ve normal ölçüdeki göğüsler, dikdörtgen vücut tipinin özellikleridir. Eğer böyle bir vücudunuz varsa, size en çok düz kesim gelinlikler yakışacak demektir. Ayrıca, omuz ve sırt dekoltesi de, tercih etmeniz gerekenler arasında.

Â

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre

Kum saati vücut tipine sahipseniz

Bu vücut tipinde göğüs ve kalça aynı genişlikte, bel ise son derece incedir. Kum saati vücut tipi, aynı zamanda en beğenilen vücut tipi olarak da nitelendirilir. Eğer bu vücut tipine sahipseniz, çok şanslısınız; çünkü muhtemelen giydiğiniz her gelinlik size çok yakışacak. Balık gelinlik modelleri ise sizin için adeta biçilmiş kaftan! Üst kısma gelecek olursak; askılı, V yaka, uzun kollu; hiç fark etmez. Çünkü bu seçeneklerden her biri, vücudunda aynı eşsizlikte görünecek.

Haberin Devamı

Â

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre

Armut vücut tipine sahipseniz

Küçük göğüsler, ince bir bel ve geniş kalçalar, armut vücut tipi olarak tanımlanır. Eğer böyle bir vücuda sahipseniz, dikkat çekmeniz gereken yer beliniz. Gelinliğinizin etekleri ise A kesim olabilir. Ya da prenses kesim bir gelinlik seçebilirsiniz. Ayrıca kalçalarınızla omuzlarınızın orantılı görünmesi için kayık yaka bir gelinlik seçmeniz de, fiziğinizin en güzel şekilde görünmesini sağlayacaktır.

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre

Elma vücut tipine sahipseniz

Kalın bel, düz bir kalça ve orantılı bacaklar, elma vücut tipinin özellikleridir. Eğer böyle bir vücuda sahipseniz, dikkat çekmeniz gereken yer göğüsleriniz ve bacaklarınız. Bu yüzden, özellikle V yaka gelinlikleri ve yırtmaçlı modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca size düz kesim ile A kesim gelinlikler de çok yakışacaktır.

Haberin Devamı

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre

Ayrıca...

Elbette, bu vücut tipleri dışında başka isimlerde adlandırılan vücut tipleri de vardır. Ancak genel özellikleri itibariyle hepsi, bu temel vücut tiplerine benzer. Dolayısıyla da bu 4 vücut tipinin özelliklerini baz alarak, gelinlik seçiminizi yapabilirsiniz.

Gelinlerin mevsimi yaklaşıyor... Hangi gelinlik size göre

GALAKSİNİN KORUYUCULARI GERİ DÖNDÜ - SİNEFİL

BAKMADAN GEÇME!