Gelinden karakalem ‘zeytinağaçlı’ davetiye

Cem Boyner’in Bilgün Dereli’yle evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Boyner, Ayvalık’ın önde gelen ailelerinden Kürşat Zeytinyağları’nın ikinci nesil patronu Ali Kürşat ile Ayvalık’ta evleniyor.

Haberin Devamı

Çiftin nikâhı bu akşam Badavut Yarımadası’nda kıyılacak, düğün töreni ise yarın Ayvalık-Cunda’da Cem-Ümit Boyner çiftinin evinde yapılacak.
Düğün davetiyesi, ressam Emine Boyner tarafından tasarlandı.

Davetiyede ne yazıyor

Düğün daveti için hazırlanan zarfta iki davetiye var. Emine Boyner’in siyah beyaz çiziminin yer aldığı davetiyede “Evleniyoruz, ailelerimiz ve biz, düğünümüze katılmanızdan, en mutlu günümüzde bizimle beraber olmanızdan mutluluk duyarız” yazıyor. Diğerinde ise nikâhla ilgili ayrıntılar yer alıyor: “Hava şartları izin verirse nikâh törenimizi 30 Ağustos akşamı Badavut Yarımadası’ndaki Amanın Biyç’de gerçekleştirmek istiyoruz. Şartlar epey doğal, kıyafet önerimiz mesela erkeklere bermuda şort, gömlek hanımlar püfür püfür rahat... Yalın ayak... Cunda’dan dört tekne alacak sizleri... İskele yok, muhtemelen kuma ya da diz boyu denize ineceksiniz. 18.30-20.30 arası Amanın Biyç’teyiz. Nikâhtan ve güneş batışından sonra 20.30 gibi önce sandallara, sonra da teknelere geçerek geceyi bitireceğiz. Tekneler misafirlerimizi aldıkları iskelelere geri bırakacak. O gece serbest, ertesi akşam düğün var, enerjinizi ona saklayın lütfen.”

Haberin Devamı

Aşk ayrılık ihanet

Oben Budak, “Günümüz kentli nevrotik kadınının arayışlarını ve aşk hayatını anlattım” dediği “Falan Filan” adlı kitabı için önceki akşam Akaretler’deki Okka Restoran’da bir davet verdi. Geceye Deniz Berdan ile Emre Ertürk de katıldı. İkili, Budak’ı tebrik ederek kitabını en kısa zamanda okuyacaklarını söyledi.

Yaz aşkı mı

Yalan Dünya’nın Emir’i Sarp Apak, uzun zamandır tatiline devam ettiği Çeşme’de bir kız arkadaşıyla görüntülendi. Mekanın gözden uzak arka bölümünde güneşlenen Apak, kız arkadaşıyla tavla oynayarak zaman geçirdi. Çıkışta cipine kız arkadaşıyla binen Sarp Apak objektiflerin üzerine doğrulduğunu görünce hızla uzaklaştı. Eray ARPAŞİN (DHA)

Alaçatı buluşması

Milli takımda görevli futbol adamı Okan Buruk, yakın dostu Tunç Petrolleri’nin veliahdı Dinçer Azaphan ile Çeşme’de buluşup hasret giderdi. Bir kafede kahve içip sohbet eden ikili, daha sonra Alaçatı sokaklarında yürüyüşe çıktı.

Haberin Devamı

40’a 3 kala

İstanbul gece hayatının popüler mekânlarından Etiler Şamdan, 40’ıncı yılını kutlamaya üç sene öncesinden başlıyor. Mekân, “40’a 3 kala” adını verdiği yeni sezonu 7 Eylül’de açacak. Açılış partisinde Salih Saka performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları