Geliboluspor'un Koçu Gülmeden, antrenör seminerine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Gelibolusporun Koçu Gülmeden, antrenör seminerine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 19:55

Geliboluspor'un Koçu Gülmeden, antrenör seminerine katıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’de, Geliboluspor’un koçu Taylan Gülmeden, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen 11’inci Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’ne katıldı.

Triatlon ve okçuluk gibi spor dallarında adını sıkça duyuran Gelibolu ilçesi, sportif başarılarına yeni halkaları basketbol branşında eklemek istiyor. Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor Kulübünün ortak çalışmaları ile basketbol, gençler için ilgi odağı haline getirilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda, Geliboluspor’un koçu Taylan Gülmeden, İstanbul’da, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen 11’inci Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’ne katıldı. Bu yıl ki seminerde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe Doğuş başantrenörü Zeljko Obradoviç, Fenerbahçe Doğuş yardımcı antrenörü Erdem Can ve TOFAŞ başantrenörü Orhun Ene konuşmacı olarak yer aldı. Seminere, 980’i Türk, 12 farklı ülkeden 50’den fazla yabancı olmak üzere, toplamda 1000’in üzerinde antrenör katıldı.

Geliboluspor Koçu Taylan Gülmeden, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ülke genelinde basketbolun sağlıklı bir şekilde yayılması ve gelişmesinde etkin rol oynayan antrenör, yönetici ve kondisyonerlerin, daha donanımlı hale gelmesi amacıyla düzenlenen organizasyonun oldukça başarılı geçtiğini ifade etti. Kendisinin de bilgi ve tecrübesini arttığını belirten Taylan Gülmeden, “Basketbolun önde gelen isimlerinin katıldığı bu seminer, benim açımdan çok olumlu geçmiş ve basketbol bilgimize katkısı çok büyük olmuştur. Gelecekte, Gelibolu'nun bir basketbol kenti olacağına inanıyorum ve bunun için de ben ve ekibim gelişimleri yakından takip etmekteyiz. Bu çalışmalarda bizlere her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Özacar’a ve Geliboluspor yönetim kuruluna teşekkür etmeyi her zaman bir borç biliyorum” dedi.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!